Friday, June 24, 2011

she is 3 years old part 2

salams,

sambungan bday celebration amani.. well after celebrate on saturday 11 june kat spore.. petang tu zasss we move to johor.. we stuck for an hour at 2nd link sebab jam sikit.. then reach my mum hse arround 7 pm but manage to prepare tis n that.. well as u can see the above pic was the menu.. it was bbq nite.. mmg sodap giler menu malam tu..ada sotong, udang, ayam, otak otak, sausage, apa lagi ek.. haaa jagung bakar.. memang kenyang lagi menyelerakan..



gambar2 bbq x bole dipublishkan disini atas sbb2 tertentu yg seksi.. ahahaha.. so hadap gamba makanan je la.. sebok mkn sampai x snap gamba yg lain2..
yg ni gambar bday girl yg tetap dengan fairy costume dia plus magic wand tu tak boleh dilupakan.. bermain2 belon bersama si adik.. the cuzzie si aisy adawiyah tahun ni tak dapat nak join main belon.. tahun depan konpem dia join sekaki.. hahaha..
the cake.. ahaks.. part cake ni aku terharu la sikit.. tak sangka my hb dh planned awal2 beli the cake.. i was so suprise bila tgk ada my name atas cake tu.. sangat terharu ok.. alahai hubby i lap u much much lah.. as usual part2 cake ni biasa la ada nyanyian dan segala sampai cake di potong n di ngap.. cake dari secret recipe.. banana choc cake.. aku sangat mengidam nak makan cake ni..

the bday gal wif the cake..

bday girl dpt hadiah from nana, nani, aunty pja, uncle mi n uchu didi.. they give amani, thomas... while aunty fetty uncle ai n baby aisy yg baik hati telah menghadiahkan gaun yg cantik.. thank u all

anak2 mama bersama mama
yg ujung sebelah kiri tu lom kawen lagi.. jatuh lak saham dia kang.. wakaka..
thomas train
budak kecik ni nk berenang taw..
budak ni dah tak sabar nk berenang..
budak ni memang x mesra air..
budak ni sangat mesra air.. sampai amik hose tu sendiri..
tadaaaaa.. penampilan sulung aisy adawiyah dalam kolam renang..
budak baju pink yg x mesra air tu bagi kata2 semangat kat aisy adawiyah..
buah hati saya
buah hati fetty


asiy adawiyah in butterfly stroke..
see she really enjoy swimming..

No comments: