Thursday, March 17, 2011

when amani meet nayli pt 1

When sister meet sister wat did they do? 2 possiblities where each of them has half chances..(aunty pijah pls check ok).. Either they quarrel or they play 2gether..

Above pic shown how gentle both of them play 2gether (gentle? Sumtimes ok) they play peekaboo n yes mama luv 2 c both of u have fun 2gether without any envy n anger sound.. Alhamdullillah..
Published with Blogger-droid v1.6.7

4 comments:

My Aisy said...

hehe...chumel sungguh amani n nayli...hehe...beriya2 main peekaboo...

akiratoriza said...

sy rasa at 1st mmg dorang tak gaduh2 n blh ketawa2 tp bila dh masuk 2nd/3rd /byk kali mesti jadi gaduh jugak kan..hihihi...

dl2 saya n adik-beradik pun mcm tu jugak, asyik gaduh je time main sama2 tp bila dok jauh masing2 skrg br rs syg..

sarasofia said...

mama aisy: haah.. beriya2 main dedua org.. aku yg takot derang terlanggar pasu2 dsb kang pecah sapa la nak jawab..

akiratoriza: konpem mesti gaduh punya.. bila dah besar2 ni part gaduh la yg selalu jadik bahan cerita bila jumpa adik beradik kan??

pija vanilla said...

dulu kalau aku ko n fetty jumpe confirm gaduh.. x fetty ngan ko mesti fetty ngan aku.. hahaha
sekarang lau jumpe mesti x sempat nak gaduh.. banyak sgt bende nak crita... hahahha