Monday, February 07, 2011

regarding her n hubby

salams

become new aunty for the new neice was so xciting for me.. i always thinkin of her whenever i buy something for my munchkins.. seems like my own dotter gitu.. boleh?? hahaha

sometime when i'm surfing the net especially for buying my munchkins outfit, my mind blows by imagine the three lil princesses wearing same outfit.. wasnt it nice n cute.. lagi la kalau i think of my youngest sister nak kawen.. siap i berangan nak siapkan 3 org munchkins ini dengan baju flower girl yg sooo pretty for them.. aduhai..

ok stop about my imagination.. hehehe nanti merepek pulak yg ala2 fairy tales.. well both my munchkins love her so much.. amani kalau jumpa aisy asyik nak press pipi aisy yg dah membulat mcm kuih pau.. while nyli pon sama juga.. but i dunno wat she think when she saw aisy infront of her.. all i know she seems like wanna make fren.. urmmm seronok nya bila mereka bertiga dah besar.. nampak macam sebaya je kan.. (berangan lagi..)

regarding aisy juga.. ths morning my hb bersiap nak pergi office then the conversation between he n me goes like this..

hb : wat aisy call u as a aunty?
me: i prefer aunty chah n like 2 be aunty chah for her.. cute kan nama tuh (hehehe)
hb : urmm ok.. i'm figure out wat i will she call me.. uncle..? apa eh?? yg best best skit..
me: ooo senang je.. uncle lee
hb : mcm chinese je
me: uncle zali.. simple n easy..
hb : urm ok tp biasa sangat lah..
me: uncle rahz.. or uncle zeely
hb : eiiii taknak lah geli je nama2 tu..
me: nanti i figure out..

hahaha.. as simple as name wat should aisy call pun ambil masa nak think off ok.. hahaha.. since ths is our 1st time ada anak sedara on my side so may b my hubby beriya-iya nak pastikan all the anak sedara in my side akan panggil dia dengan nama yg agak2 sedap dia dengar pada dia.. or may be dia nak ada ala2 glamer skit.. hahahaha.. uf he glammm.. i pon glamm jugak sooo i pon fikir2 nak letak nama apa.. wakaka..

so, enjoy the pic of my neice.. aisy adawiyah..











2 comments:

Putri_Aizat said...

uncle zal lah!! ahahahahah...

sarasofia said...

hahahaha.. uncle zal.. pastu anak sedara kedua panggil dia uncle ro, followed by uncle zai.. hahahahaha..