Friday, February 18, 2011

play time

amani (brown), farzad (dark blue), erfan (turquiose), yazdan(yellow)


salams..


c the above pic? all the boys is amani's n nyli's fren.. hahahaha.. memang mereka semua too big for my girls.. but in our neighbourhood itu je la kanak2 yg ada.. yg lain banyak americans yg tinggal kat sini n usually the uncle john's kiddie didnt mix with local ppl.. tah ler.. ada la a few yg boleh bersosial ngan our kiddie but from 5 houses of uncle john ada la sebuah rumah yg let's their kiddie join us.. x kisah la kan.. bukan nya we , the locals hadap sangat nak memain ngan anak omputih tu..


kawan2 amani n nyli semua nya boys.. as u can see in the pic.. but they all luv my gals so much (bukan nyer luv sampai fall in luv ye.. luv my gals as a babies..) sungguh mengambil berat.. means if i let my girls play wit them they will look after my girls sebaik mungkin.. mungkin sbb mereka lebih besar n my girls is a roses among the thorn.. ahaks..


since my girls berkawan ngan the boys so main pon ala2 boys la jugak.. basketball, football, sumtimes they teach amani to ride a scooter, skateboard, n mcm2 board lagi..






hafez, nyli, amani, erfan


erfan with amani


2 comments:

Putri_Aizat said...

pergh...kecik2 lagi dah ramai peminat ea...hehe...cute sesangat amani pkai suar tu..

akiratoriza said...

dh pandai cr kawan kan skrg, adam pun sama tiap pagi lau time cuti asyik la nk kuar uma then panggil anak jiran ajak main sama2...