Monday, January 03, 2011

Al-Fatihah

salams..

selepas setahun lebih arwah nenek meninggalkan kami semalam 2 jan 2011 bersamaan 27 Muharam 1431H, atok pula menemui Illahi..

to all my sisters, brothers, n cuzzies yg tidak dapat hadir pada majlis pengkebumian semalam.. lepas ni kalau korang ziarah kubur atok tentunya akan rasa sebak sebab kubur atok bersebelahan dengan kubur arwah nenek.. mereka memang soulmate hingga ke akhir hayat..

Al-Fatihah untuk Hj. Sa'adon bin Yunos.. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang orang yg beriman.. amin..

4 comments:

Putri_Aizat said...

em...aku pun rasa sedih dah lah tak leh nak lek...de gak ko gambar latest arwah atok gan nayli ea...tambah sedih bila atok tak sempat jumpa aisy...em...alfatihah...

lemongrass said...

Al fatihah untuk arwah. Semoga roh nya di tempatkan di Jannah.

Dunia Mayaku said...

takziah..semoga roh arwah ditempatkan dalam golongan yang beriman..Amin..

sarasofia said...

fetty : jgn sedih ok.. itu je gambar arwah yg terakhir aku ada.. i take few snaps.. tp semuanya arwah x pandang camera..

LG : insyaAllah... aminn

DuniaMayaku: insyaAllah.. Amin