Wednesday, November 24, 2010

Budak ini sudah pandai bergaya..

salams,

nak cerita pasal munchkin 1.. uhhhh.. anak mama yg satu ini.. sudah pandai bergaya.. bukan sahaja bergaya dgn baju.. tp dgn accecories like, necklace, bracelet, wrist watches, hairband, etc.. phewwww..

pernah sekali tu.. we (hb, me + munchkins) went for shopping munchkins apparels.. then kat satu baby n kids boutique ni ada section accecories for girl.. sedang hb, me + munchkin2 bz memilih baju, si munchkin 1 hilang dari pandangan..we did call her name but she keep silence.. cuak jugak suddenly hb drag me with silence sign.. bukan kami je yg menonton aksi munchkin1.. malah few ppl sedang melihat gelagat munchkin 1 menggayakan rantai yg di jual disitu.. adoyay.. lepas satu rantai.. diambil.. kemudian ambil lagi.. siap pusing2 badab beb.. mak aiiii.. tht time x sempat nak snap since forgot to bring kopak kapak camera.. handphone tinggal dlm kereta plak.. so simpan kat my short term memory ni ha.. aka kepala otak mama dia lah sebelum di transfer kat blog..

selain dari tu.. munchkin 1 juga sangat suka untuk bermekap ye.. kalau nak keluar rumah.. siap la dia medongak memerhatikan mamanya bermekap.. lepas tuh.. konpem 100% dia mintak mekapkan dia plak.. lepas dia bermekap baru la dia akan berlalu dan menuggu mamanya di depan pintu... selagi mamanya x mekapkan dia selagi tu la dia akan menunggu turn dia..







wit uchu n aunty pja



wit aunty pja

3 comments:

Shila Rossilawati said...

wah...makin besar makin pandai bergaya ni....hehehhe

Putri_Aizat said...

aku suka gambo no. 3 tuh...cam model lah plak...ciap gan peace tuh...haha...

akiratoriza said...

salam...
wah dh pandai bergaya yek nmpknyer lepas nih mama kene bersolek lam toilet gamaknya... kui..kui..kui..

Adam pn dh mcm amani gak kak. lau sy bersolek nk ke opis atau kuar jengjalan dia pn cbuk dok sebelah n nak pakai semua bnd yg sy pakai, poning sy takut kang len plak jd si Adam 2 bila dh beso.. yelah cam n3 sy psl mintak jauh la...