Monday, November 29, 2010

Bila anakku ber"imaginasi"

salams..


sila refer gambar kat atas.. apabila mamanya bz mengemas.. n mamanya membiarkan anak2 bermain sediri.. mula la dia berimaginasi.. kdg2 dia ada imaginary fren.. itula kanak2.. dulu masa aku kecik pon aku pernah berimaginasi naik spaceship.. n spaceship tu di buat dari payung2 yg ada kat umah..

actually she's imagine herself become a dinosaur.. after she realise i was snapping her pix.. she asked me..

amani : grrrrr.. mama.. see i'm the naynesor.. (naynesor=dinosaur)
mama : ohhhh mama scared..
amani : wat my name mama??
mama : dinosaur..
amani : my naynesor name..??
mama : urmmm.. haaa.. u r dino"pinky"saur
amani : naynepikisor..


itu lah since she's wearing pinky dress.. mama dia main bantai je nama tuh .. layan la gamba dia..







masa utk men"dinosaur"kan adik.. si adik diam je pulak tuh..


amani says "adik u must cover ur back.."

adik dah jadik dinosaur

dinosaur naik kereta..

cakkkkk.. adik yg happy walaupon kakak men"dinosaur"kan adik..

1 comment:

Putri_Aizat said...

hehe...abis dia dinasourkan adik dia...tak kuar lagi sore dinasour mak dia...hehe..tak yah pkai kain putih tu pun...haha..