Thursday, November 25, 2010

Annivesary Giveaway..

salams
sedang saya berjalan-jalan membuka blog list saya tetiba terjumpa GA n saya telah di tag oleh fetty aka adik saya.. so sementelahan munckins saya sedang dibuai mimpi mari menjoinkan diri utk GA ini yg di anjurkan oleh ana suzana..

antara syarat2nya adalah :
  1. Keutamaan bg yg jd followers blog ana.. yg takde blog pun boleh gak jd follower, just create google akaun je.. (checked!)
  2. copy paste entry ni balik dan Letak banner ni kat sidebar korang bagi yg ada blog.. yg takde blog korang email je ye.. (checked!)
  3. Tag 2 org kawan anda.. (checked!)
  4. Yang dah join sila letak link kat komen ye.. utk ana buat terjahan.. takyah wish apa2 pun.. nak wish pun leh gak.. kekeke.. (checked!)
  5. Keputusan ana akan umumkan pada hari anniversary ana pada 28 Nov nanti...



kalau nak join sila klik di gambar atas atau di sidebar ye.. the more the merrier.. hadiah yg ditawarkan.. amat menarik sekali kalau saya sebagai pemenangnya.. i loikee


1st prize

2nd prize
ok, sekarang saya nak tag 2 org ini utk sama2 join GA ni:

1 comment:

Ana Suzana said...

thanks ye sbb join.. moga berjaya..