Thursday, October 21, 2010

xtvt my munchkins


salams all,

truly, i really wanna post one story regarding discussion wit my frens at fbook but then, i felt like not so sure.. urm so i decided to save as a draft inside my posting folder..
well guys, look at the pic above.. hahaha.. that was munchkin 2.. she is sooooo adorable for me.. makin ku pandang makin cair hati ini.. uhuhuhuhu.. power of being a baby.. boleh melt kan hati mama..

as a mama (may b not only me..) i luv 2 take pic for my munchkins xpression.. for me, they are sincere.. very the tulus ikhlas.. muka budak2 ni suci.. hehehe sebab tu kalau ada peluang i will snap as much as i can.. though my camera wasnt DSLR or what so ever n i'm only amture photographer.. BUT snapping my childs xpression, makes maximum satisfaction for me.. sampaikan the camera dah x leh nak record vidz since the volume gone.. (ganaz jugak aku ni)

so guys enjoy theese pic.. taken few days ago..

look, look at munchkin1.. apakah yg dibuat itew anakku??


oopppss agak seksi sedikit angle ini..

messy hair.. she is searching for something missing..

oppsss she did it again.. see the remote.. that was aircond remote.. apa yg di buat dgn aircond remote itew.. mari lihat pic seterusnya..


masih tidak faham dgn apa yg dibuat dgn remote itew.. (sila ignore wardrobe yg terbuka dan bersepah itew..)

oooo.. there u r.. remote itu di imaginasikan oleh munchkin 1 sebagai raket squash.. bola orange itu sebagai bola squash.. directly copy from uniqua on her fave cartoon show.. the backyardigans..

mari main squash ye kengkawan..

ini plak xtvt munchkin2.. segala benda yg dijumpa mari rasa dahulu.. masam?? manis?? tawar?? sampai kan hairband mama pon jadik mangsa..


her fave book

like 2 touch n read.. n..


taste.. yum yumm.. sweeet sour n salty..

page lain pulak..


nak rasa page ni plak..


arrghhhh... mari lihat mulut saya..

yum yum yum
oohh ya sila comparekan pic adik dan kakak di bawah ini.. location sama, dlm laundry basket.. cuma sorang berbaju n sorang lagi tidak berbaju.. sikakak time tuh baru masuk 6 mth.. si adik pulak dah nak masuk 7 mth.. any similarities???


munchkin2

munchkin1

2 comments:

akiratoriza said...

Salam.
both of ur daughter so suwweett... memang seronok tgk development anak2 kita kan, dlm hati terbit rasa bangga. Walau kekadang blh wat kita hilang sabar dgn kerenah mereka.

Bb Hussain said...

alololo...comeinya..geram tgk kan..aku yg tak kawin n ada anak lg ni pun..suka tgk anak sedara aku..geram je..