Wednesday, March 17, 2010

reza wedding

salams all..

fuh fuh fuh... berhabuk dah blog ini.. i blame hormone for being hardly to update.. hahahaa..

alhamdullillah on 13 march, my niece, reza sudahpun bertukar status isteri kepada mr sufian.. so reza.. status kat facebook sila update to "married" ya.. no more "engaged to".. congrats to both of u mr n mrs sufian..

majlis berlangsung dengan meriah sekali.. solemnised ceremony has been done by the bride's father.. sungguh terharu saya melihat seorang bapa mengakadkan anaknya sendiri.. bila ibu pengantin menitiskan airmata.. saya pun terikut sama.. well well well.. blame my hormone again...

selapas majlis akad nikah.. sebelah malamnya berlangsung pula dinner reception.. paling best masa dinner reception utk pregnant woman seperti saya adalah makanan yg enak2 semua.. but sorry i tak sempat snap gambar makanan itu.. cukup sekadar i listkan nama makanan yang mengambil bahagian pada malam itu... antaranya.. mee soto, roti kirai, nasi beriyani, sushi, oreo cheese cake, jemput jemput pisang, ice jelly, variety of cakes (banyak sgt but i bekenan cheese cake je), choclate cookies, fruit punch, dan ada few desert yg i sendiri x hingat.. mmg marvelous.. pregnant woman seperti saya sangat berpuas hati dengan makanan yang mengambil bahagian pada dinner reception.. i bagi 7 star untuk makanan2 tersebut...

sara amani seperti biasa.. ketika majlis akad nikah berlangsung sungguh behave sekali anak mama ni.. tetapi tidah pada malamnya.. sungguh seronok dia berlari kesana kemari.. nasib baik mamanya pregnant so ada chance utk mamanya duduk... papanya lah yg mengambil bahagian utnuk mengejar sara amani..

the next day was the reception.. sayang sekali masa reception itu saya mengalami sakit belakang n tak dapat mengambil gambar time reception tersebut...

so guys theese are the pic..

the door gift

the bilik pengantin with the hantaran from the groom

part of hantaran from the bride


masa akad nikah.. anak mama yg behave..



us wit reza the bride.. before nikah




the bride n groom after nikah

amani n aunty sah with the bride


dinner reception... lihatlah makcik amani menjaga anak sedaranya.. adam..hahaha...


us with the bride n groom


amani wit papa

mengejar buble

mari berlari2

bergaya bersama handbag ibu umi

No comments: