Tuesday, December 22, 2009

when munchkin waiting for mama shopping..




credits :
  1. thanks to GAP baby boutique located at ochard rd. for put the kiddie chair on ur boutique.. tho it is for the decor but it really help me to shopping peacefully at ur boutique ;)
  2. thanks to didi for snapping this pic while i'm bz choosing amani's cap n shirt
  3. thanks to mama's lovely princess for ur very gud behaviour while waiting for mama..

6 comments:

Bb Hussain said...

wah..baiknya amani..menunggu mama bershopping..

eita zack said...

alamat gaya tido dulu la kalo nk tunggu mama shopping yeee...

faezah said...

nice pic! baiknya amani... kalo afif da round the shop da mcm kedai sendiri hehehehe

Blushwax said...

aaawww...she looks so cute in that denim skirt.

m y a l i s h a said...

bb : urmm angin baik dia dtg aritu.. ok je dia tunggu mama dia.. kalo x.. konpem asyik merengek mintak dokong

eitazack: lepas kuar dari kedai ni i put her on her stroller n she easily fall asleep... penat tgu mama dia gaknya..

faezah : tuh la.. selalunya round all over the shop.. but kat situ ada kosi yg kaler2 so dia bz la duduk lepas 1 kosi she will go to another chair..

blushwax: hahah.. i luv to see her in denim.. x kira la skirt ke, pants ke.. atau jumper.. budak2 mmg cute kalau we dress them up like tht kan.. wah.. ur baby wardrobe sure dah penuh dgn baju baby kan??

Moralle said...

Hi hi, wah dah besar yr munchkin, n yr peyut pun dah besar jugak, hehe, take care ya :)