Saturday, November 07, 2009

I'm Yours

i'm browsing one of my fren blog n suddenly happen to noe bout this contest..

i'm yours

attracted to the t & c of the contest so i decided to join juz to memeriahkan contest tersebut.. kalau menang kira BONUS la kan.. so.. theese are the pic.. ;)

PIC 1 : Gambar yang paling romantik
urmm i guess sooo.. ahaks.. ;)

PIC 2 : Gambar dihari perkahwinan anda yg sempoi


PIC 3 : Gambar suami anda bersahaja atau melucukan
ps : sorry to u dear if ths pic makes ur publicity suddenly dropped like "nangka busuk".. wakakaka..


stori mori bout my dear hubby

satu pengalaman lucu + membahagiakan + menyentuh perasaan saya adalah sewaktu suami saya menanemani saya di bilik bersalin dan dia cuba memberikan kata2 semangat kepada saya sewaktu saya sakit melahirkan anak saya.. setelah habis kata2 semangat tapi baby masih belum keluar suddenly terkeluar dari mulut suami saya "yang, 2nd honeymoon kita nak pergi mana?" dengan menahan sakit dan wajah "blurr" saya menggelengkan kepala sambil tgn saya menggenggam tanggannya dan dihati saya masih ada perasaan bangga terhadapnya yg cuba memberikan kata2 semangat yg x sangat la semangat sebenarnya...hahahaha.. luv u darling

-end of entry-

sesiapa yg berminat nak join sila la ke http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html .. tarikh tutup penyertaan pada : 26.11.2009 (4.45ptg) ;)

1 comment:

LYaFRINA said...

hi...salam pkenalan... 1st tq cz sudi join contest y lya anjurkan... semua dtanggung berehh..

a)waaa..mmg romantik tu..

b) suka sgt tgk pic ni... mmg sempoi giler.. ceria jer nmpak..

c) ermmm..aksi bina badan yerr???

ok...gud luck