Friday, October 09, 2009

amani yg happy

salams all

arini saja nak masukkan entry pasal amani.. banyak jugak entry yg terbengkalai since raya aritu.. x per la lagi pon pasal raya agak dah basi kan..

so yesterday we went to somewhere.. x yah lah nak eloborate panjang2 gi mana.. heheh..

well since masa we all keluar tuh dah 4 pm so hubby stop kat one masjid for solat asar.. then biasala.. kalau hubby solat i akan bersama amani.. after hubby solat i pulak solat n hubby will take turn pulak look after our munchkin...

theese pic taken while hubby solat.. so i snap je la mana yg patut n sempat.. al maklumlah amature photographer..


with mama's phone

call papa..
try to fit mama's phone into camera casing..
next pic was taken by me.. after i solat.. i mmg terdengar suara budak kecik terkekek kekek ketawa.. i wonder was it my baby.. kuatnya dia ketawa.. but then when i saw the real thing.. arghhh memang pon my baby yg ketawa... seronok betul main dgn papanya... ya baby.. u r daddy's gal.. memang kalau jumpa papa mcm dah setahun x jumpa.. hehehe.. layanzzz...

i'm run

and run

and run to mama ;)

2 comments:

zarryaziz said...

k.ecah...so cutelaaaa...bile ni nak ade baby cute cam amani ni...ekkeke...

m y a l i s h a said...

zary : thanks zary.. insyaAllah nanti ada rezeki la tuh.. usaha tangga kejayaan beb..