Wednesday, September 09, 2009

amani's best friend



salams all,

dah seminggu x hapdet.. so after sahur nak masukkan n3 baru.. intro 2 u all amani's best fren..


everytime kalau bukak pintu amani sure punya panggil best fren dia (in baby language lah of course) n tht cat plak.. akan datang walau dari ceruk mana pon.. eheheh.. enjoy the vidz..


video

5 comments:

aku yang menaip said...

ganas gile muka kuceng tu.kekekke...nmpk garang gitu.

btw, dlm vidz tu nmpk mcm amani tgh bg kuceng mkn la konon2.kekekkeke..pastu takut2 plak.sgt kiut!

Blushwax said...

awww....shoooo cute! Amani the cat lover. :)

About Us said...

serupa mcm afeea la...pantang nmpk meow mmg kena kejar la meow tu...siap ditarik2 ekor meow tu pastu siap tergelak2..

awinsjclarke said...

baik pulak kucing tu tak lari tengok amani.. tapi comey laa tengok dia makan cat food .. sebijik2.. si amani campak cam bagi ikan makan.. hehehe want more vidz plzzzzzzzzzzzz

aniza said...

mari translate apa yg amani ckp...heheheh

nah...makan laa
dah takmo eh?
ah..nah! gula gula
tak sedap eh?
oh mama...blablablabla
nak duduk...nak amik tu