Thursday, September 10, 2009

amani 1st post for blogging

,hhmj ryuhduy yyyyyywywyyy 7er rr7 7zZH mcjch mcWhhhhgkdjdshdxkcjd jkjkwiuhjhjkjjklkjkk mncxmjxjmkxcmj mdxmjxjmsd k,mckjjgckkbfchbgfdh k,mfjmxjjjfx mvjkj v

5 comments:

aku yang menaip said...

meh kite translate kan..

selamat menyambut hari raya kpd sume pembaca blog mama amani.

thn ni amani beraya sakan walaupon amani x blh pose lg.hehehehhe...

gilashisha said...

wakakaka abis la sis ai.. lepas ni kene rebut2 ngan amani keyboard coz dua2 nak blog jugak.. hehe peperangan akan tercetus tak lama lagi.. nampak nye papa amini kene likan amani laptop la jawabnye!!

e i c a h said...

haha..sally..amani tak buat perenggan pun..ko mandai jer..mayb dia nk ckp..

mmm raya yiipie yay 7 err 7 kali tido mcm mcWhipped dlm mcd jakun kikikiki mcm x mcm jjcm mandai jer mcm jjcm macik gabra ni sebok translate, main jauh2 move jangan come jangan v (yg v ni dia nak buat peace!)

jgn marey mama amani..not sure whether ur girl tau ckp melayu tak..huhu..mandai jer aku..

Sabrena Sabry said...

hahahahah....bagus betul..ada plak yg tukang translate kan...kah kah kah....

clever girl la amani ni kan...pandai2 jek auntie sally tu translatekan ...dia bukan ckp cmtu....dia cakap...
" selamat hari raya...kepada anda yg membaca blog mama saya...tolong2 la titipkan duit raya buat saya ok.."

baru la betul kan amani...muah muahhhhhsss

m y a l i s h a said...

hahahaha...

amani : thanks to all the aunties.. who's trying 2 translate all the words for mama.. aunty eicah may b u can ask ur dotter she noe wat the entry is all about.. aunty sally n aunty sab.. i loikee ur translation.. very the cute la all the aunties ni..

matox: adoyay nak kena beli laptop lagi satu.. bole la jugak tp kiddy palace nyer laptop..-->made in china wakakaka..