Wednesday, August 12, 2009

long weekend stories : PART 3 (Mon, 100809)

hahaha.. maraton update for long weekend stories..

after checkout from the grand paragon hotel on monday.. i've decided to settle few things like renew driving licence (i havent change the driving licence to international driving licence.. owhhh), ASB, n online banking with maybank2u..

after settle the tasks.. we went to singgah selalu at kotaraya jb 4 mengisi perut yg dah bergendang gendut ni.. then after solat zohor i went to cosmo jb (where i work b4 i married eheh..) memperkenalkan munchkin pada x-opismate aku dulu.. aunty awin amani x dapat jumpa sebab aunty awin bz dgn class nya.. urmmm..

seronok giler amani berjalan2 didalam opis itu.. nnn she looks like say hi to everybody inside the office.. windu giler time zaman kerja dulu.. arggghhh.. miss u ol...



Then, after hanging there for an hour.. we decided went back to spore.. but then b4 we pass by the citibank building in jb.. we saw... a very long Q headed towards jb checkpoint.. then straight away hubby turn back to saujana apt (my sister place).. dgn jasa baik my sis n her hubby kami pon menjadikan rumah my sister sebagai rumah tumpangan yg tidak berbayar uuntuk bermalam di sana..


munchkin suka pergi rumah aunty fetty sebab aunty fetty n uncle ai pampered her.. samapi mandi pon duduk dalam baldi.. isk isk isk..


lepas mandi n solat isya' we went to LC Catering (if i'm not mistaken) at jln tebrau jb for having dinner together with my sis fetty n her hubby... boleh tahan lah restaurant tu.. sedap jugak.. i odered pecel lele (rice + ikan keli goreng + ulam ulaman + sambal belacan + tempe n tahu goreng) x sempat snap gamba sebab semua orang dah lapar n makanan sampai je kami terus ngappppp...

then lepas makan ingatkan nak balik spore.. mak aiii the very long Q tadi dah jadi the very very n very longest Q la pulak.. sampai depan restaurant tu kami bole nampak kereta2 in slow moving headed to jb checkpoint.. ayayai... mari bermalam di saujana sahaja la...

No comments: