Thursday, August 27, 2009

drama melayu yang i paling sukaa


salams all,


since munchkin on her dreamland.. (tah mimpi apa la gaknya sbb baru je td dia ngigau ketawa.. mimpi barney gaknya hehehe) n.. my hubby belum lagi balik frm masjid.. so masukkan la lagi satu entry.. hehehe


saja nak share dgn uols out there.. every week i sebenanya x saba nak tunggu ari jumaat.. kenapa?? keh keh keh.. sebab satu drama melayu ni la.. sungguh la i minat x terhengga.. i loikee storyline dia.. pelakon dia pon bagus jugak..


dunno uols yg kat spore sempat catchup this drama... but really x nyesal kalo tgk.. cause drama ni x sama dgn drama2 melayu biasa.. since my house dpt tv3 so every friday 9pm konpem i dah dok depan tv..



above was the pelakon drama nur kasih yg i minat tuh.. i paling minat sekali watak adam.. kenapa i minat watak dia.. may be ada ciri2.. arrogant + romantic + keinsafan.. may be..


well uols ada tgk ke drama ini??

ps: sesapa yg nak tgk bole carik kat youtube ataupun kat website tv3..

3 comments:

e i c a h said...

tak tgk la citer ni..ramai org suka..

m y a l i s h a said...

eicah : yup mmg ramai org suka citerni..

aniza said...

hahaha kena cari NOVEL Nur Kasih nie kakak!!!!