Tuesday, May 19, 2009

updating stories part1

salams all..

huhuhu.. mcm dah lama x update so, i amik peluang ini utk update cerita yg dah tertunggak since last week..

bukannya malas nak masukkan entry tp disebabkan last week i had a fever.. nak kata teruk x lah sgt.. but the fever on off n on off.. so badan terasa lemah je..

last tuesday hubby bwk gi family clinic.. but then tunggu punya tunggu.. gosh.. sampai i sendirik x tahan... punya la ramai org sakit.. huhuhuhu.. at last after waiting for 2 hours.. we went back home without see the doc. then at 11pm while i sedang menidurkan my munchkin the doc call my hubby phone (since he was my hubby fren).. my hubby xplain tht our munchkin cant bear with her drowsiness while waiting for her mama..

urmm the next day seem like ok for me.. but wasnt gud enough for the another day.. fuhh tension i..demam on off, on off nih..

then on friday a bit ok but my throats arghhh sakit.. apa lagi melantak air suam je la seharian.. fridat tu jugak i dah x thn tgk bilik yg dah few days x vacuum.. so kemas bilik.. huhuhu sampai berpeluh2 then alhamdullillah the fever pon ilang terus.. keh keh keh..

4 comments:

kirana said...

huhuhu.. jeng jeng jeng.. on off on off ni tah tah.. cah, better u check it out.. nnt jd mcm mine.. tetiba ter"accident"

m y a l i s h a said...

nana: la la la la

uzie said...

aku pun terpikir benda yg sama mcm kirana ckp..sbb on off demam ko tuu..dah nak ada penyeri yg baru kot...kalo ya ank nak jadi org yg pertama uols...huhuuuu

m y a l i s h a said...

uzie..huhuhu.. mission failed lah..:( aku sedang cuti2 malaysia from solat ni ha.. demam tuh saja nak testing aku gaknya..