Monday, May 04, 2009

Kak Jijah the legend Wedding

Salams all,

sapa2 yg x-cosmo jb pastinya kenal sama the legend inih.. wel wel wel.. kak jijah uols.. dia dah pon ditabalkan menjadi permaisuri aka someone wifey.. hehehe


berita sedih : aku x dapat menhadiri majlis the legend ini sbb kad jempuan yg di pos baru sampai pagi tadi.. huhuhuhu.. ekceli pada hari sabtu aritu (bersamaan hari berlangsungnya majlis) hati aku meronta-ronta nak pegi.. hubby pon asyik tanya "dah dpt ke kad jemputan ittew??" huh.. sengal punya pos.. lambat giler deliver card jemputan ittew..

huh sama la kes ngan jemputan si zary masa april aritu.. pon kad x sampai2.. i dunno y?? so pd korang yg belom kawen lagi n bakal berkahwen pada masa2 akan dtg.. aku harap pos kan kad jempotan korang pada aku awal2 ye.. kalo x jd ler spt kad jemputan zary n kak jijah.. sedey uols..

korang2 tersebut : aniza_s, awin, che mas, bibi, jihah, dan sewaktu dgnnya (sorry kalo tertinggal nama). sebaiknya pos ikut syarat.. pos 2 weeks b4 or ealier then tht.. thn letak stem mengikut kadar yg ditetapkan oleh post office utk penghataran antarabangsa.. kalo x i sedeyyyy x dpt menghadiri majlis korang2 nanti.. huhuhuhu..

so guys, theese are the pic taken during kak jijah the legend reception.. well 4 those x-cosmo u mesti korang kenal dgn raja bertakhta dihati kak jijah ini... for kak jijah selamat pengantin baru semoga kekal hingga ke akhir hayat.. i'm happy for u puan azizah...

pic: credit 2 sally melly the morning glory ahaks.. sorry sally amik tanpa kebenaran nih kat fb ko..


pengantin perempuan : kak jijah the legend
pengantin lelaki : irwan syaeran (for x-cosmo i bet u noe ths guy)

Persandingan raja sehari


9 comments:

e i c a h said...

you...kalau nak tahu..si sally tu dulu kan..masa dkt u kan..org panggil dia jijah jgk..hehe..

m y a l i s h a said...

lorr sally pon ada nama the legend ker?? uiks sally pasal juah bebeno nama the legend ko dari nama asal??

aku yang menaip said...

eicah--> ye ke wey?apsal aku mcm lost memory jek psl tu..ni seme gosip je ni

e i c a h said...

cett..buat2 tak ingat plak..rumet ko dulu kan panggil ko jijah..

aku yang menaip said...

eicah-->>bile wey?????saper????ko jgn dgr ckp kak long tu. :p

awinsjclarke said...

haa tu laa the legend wedding sampai tup3 jer dah dpt kad kat office. Sampai awin lak kena cancel kursus kahwin pada tarikh tu.

Insyallah laa amani's mom I'll give the card tak yah post2 tapi online jer siap scan tapi ada ur name on it laa kan .. so nnti print laa sendiri huhu.. save cost aku skek..ahakz

Wah dpt tau si Sally ada nama nickname kat U dulu huhu... si Jijah... :)

eita_zack said...

yeesszzaa akhirnya kak jijah ku kawen jugak.... enskemnyeeee asben dieeeeeeee.. huhuhu...
moga bahagia ke anak cucu dan hingga ke hujung nyawa.. rasa cam nak nyanyi la plak... kompang kompang kompang..

m y a l i s h a said...

eicah : thanks 4 the info bout another jijah ekekeke

sally : uiks.. pasal ko ilang ingatan abt nama glamer kat UUM dulu.. keh keh keh.. xper2 aku ttp pggl ko sally melly the morning glory.. ahaks

awin : x mo email nyer card nak card yg real nyer.. x kira nak yg real nyer jugak..

eitazack : zarssss... lama x ketawa ngan lawak eita.. kopang kopang kopang.. ehehehe

aniza said...

waaaaa sesenyap jer kan kak jijah nieh...call aku pun sehari sebelom majlis, mana laaaa aku nak gi majlis dia!

hahahaha aku ingat budak nieh! hu huuuu...jodoh pertemuan kuasa Allah. tahniah utk kak jijah!

bile laaa turn aku plak...hu huuu!