Wednesday, April 29, 2009

mama's helper..

salams all,


saja nak masukkan antry baru for 2day.. arini aku kemas bilik (ehehe kemas bilik pon nak cerita kat blog ekk!!) bukannya apa.. selalunya time aku kemas bilik.. amani will b in her cott aka playpennya.. since aku rasa dia faham sikit2 wat is work.. so aku biarkan dia "tolong" aku kemas..


aku biarkan dia bermain dgn apa yg dia suka.. hik hik hik.. aku tukar cadar.. wah.. she have fun wit it.. siap pointing 2 all those papa's n mama's pillow.. huhuhu so guys. layanzz je la pic amani membantu aku mengemas.. for anak mama, amani.. u r great helper sayang.. thanks so much mama love u..

starting kemas dia dah start nak main hide n seek ngan mama mama layankan je

main cak baa cak baa pulak..


sambil kemas sambil layan backyardigans kat mama's lappie



bersungguh-sungguh nak ikat sarung bantal tu..


keep trying


she move 2 the orange color


helping mama inserting the bolster arghhhh.. tgh khusyuk tuh


3 comments:

Bb Hussain said...

ahaks..soo cute..

m y a l i s h a said...

bibi : thanks.. heheheh.. mmg tgh rajin anak aku skang ni...ahaks.

Moralle said...

nanti dah besar leh tolong mama dia lipat baju pulak k.....hehehe..