Thursday, April 02, 2009

Amani 9th mth pic

Actually dah lama nak masukkan pic amani 9 mths old dgn pose nya yg agak manja.. so harini baru dpt masukkan..

pagi2 wake up masa tuh papa n mama dia, sing a bday song again n again sampai dia nak nanes pon x jadi terus tersengih2 anak mama ni.. sampai la after bath... papa dia yg sikat rambut dia cenggitu.. "side parking" papa kata biar nampak difference skit.. the pics was taken kat depan umah je.. after bfast...

one more thing.. by request frm aunty niza.. mama amani dah pon meletakkan latest vidz amani.. vidz tu dia sebut "paaa paaa" even it is not so n very the very clear but yg last tu mcm ada sedikit kedengaran bunyi "papa"..

papa amani tgu lama tau nak dgr amani says tht words since words "mama" always on her lips.. heheh..

haiii.. i'm turning 2 9 mth old

show off my gum not teeth ya.. my teeth on progress 2 come out


opps sorry haa... tersexy pulak..



The vidz.. this vidz is uploaded by mama amani... so papa amani, i'm sure u'll proud 2 listen n watch ur loving dotter says it for the 1st time..



video

7 comments:

e i c a h said...

when is her bday? my girl starts with papa 1st..always papa..papa..last week baru start can say mama..

m y a l i s h a said...

she is june baby.. she started wit mama when she was 6 mths old.. ada vidz tuh kat dec 08 archive..

btw, eicah ur bb is june bb jugak ke?

aku yang menaip said...

kak ecah..kekekeke..comel giler.

sian ko eicah...musti jamal eksyen baby ko pggl dia dulu.as for my sara plak..dgn daddy dia pon dia pggl mama, mummy gak.hahahahah..layannn

e i c a h said...

sally...agak nyer ko kalau tak pakai tudung muka lebih kurang daddy sara kot..

awinsjclarke said...

wah.. so cute! she did said PAPA.

alamak camner lak kalau baby kecik nak panggil "Walid" ek. erm.. figure it out nih.. coz elfie nak jugak bhs diri ye walid. so me "umi" ler..huhu

aniza said...

alahai comey nyer amani..very the heart melting!!!

m y a l i s h a said...

awin--> tuka le walid to abi.. i think abi is much easier for baby..ehehehe kalo ummi tuh should be no prob..

niza--> apa lagi cecepat ler carik mr hubby.. nnt amani ada kawan kat muar pulak..