Wednesday, March 11, 2009

Caught in the act version 2

hai la anakku.. dah pandai mengemas dah sekarang.. heheh.. see wat amani have done while i'm bz cleaning the bathroom.. aha.. u were caught in the act again sayang..
bcoz she is too bz doing her job.. she didnt realize that i'm behind her n taking theese photos.. while taking theese photos i'm smiling.. pandai anak mama.. terima kasih sayang sebab kemaskan baju dlm drawer tuh.. mama really appriciate it.. muaahhh utk anak mama..







x puas kat luar laci.. terus masuk kat dalam laci hmmm mari mengemas...











8 comments:

aniza said...

wah! dah besar nieh...pandai tolong mama kemas yek! lepas nie nak buat ape lagi eh...mmm cuba korek apa ada dlm handbag mama! put some make up on ur cute face dear! konpem cina opera pun kalah i guess...muhuhahaha!!!

aniza said...

psss..kalo amani buat camtu...mama mesti suka...sbb ade alasan nak beli set make up baru dari papa! hehehehe...

m y a l i s h a said...

hahaha..

kalau la dia dah pandai korek dlm bag mama dia.. abis la mama.. skang ni pon pantang nampak handbag mama mesti laju je dia merangkak..seb baik hbag mama dia ada zip so she cant open the bag..

but soon, i noe she'll try harder 2 open up the bag.. n on tht time 4 sure i'll have a reason 2 buy new makeup set.. hahahah.. bagus idea aunty niza tuh..

aniza said...

ekekekekeke bab jadi terrorist ni mmg serah kat aku...gerenti beres...kui kui kui

kalau amani nakal2...jgn babap dia tau! nanti aunty niza babap mama dia plak!!

kak ecah, buh la video amani...lama tak dgr dia membebel...

zarina said...

amani pakai pampers mamipoko eh..hehehe..eee..geramla tgk amani ni..bile dpt cubit2 ni...eee...geramnye akak tgk..eh akak ke?? heh heh...

aku yang menaip said...

heheh..sara pon suke masuk dlm laci mcm tu.(nak jugakkk...hehehhe..)seb bek kecik je bdn dia kan.

m y a l i s h a said...

ina - pampers 2 ter"enterframe" huahuahua.. akak la sgt.. cehhh.. peraan muda aunty ina nih.. nnt masa kopang2 bole la jumpa amani..

sally - gaknya baby2 nih mmg suka tpt sempit ekks.. sambil mengemas sambil meng"xplore" apa lagi dlm laci tuh.. urmmm

uzie said...

wahhh..hebat!!hebat...pasni pegi sumer bilik mengemas yer amanii...