Wednesday, January 14, 2009

sapa pernah pergi "The Lost World of Tambun" Ipoh??


salams to all reader...


juz wanna noe, sapa yg pernah pergi the lost world of tambun??? sbb insyaAllah aku nak gi sana n bila bukak website dia.. ada banyak park kat situ.. which park is the best?? wildlife park, scream park, theme park, xtreme park.. i'm confused.. x nak la amik semua park kat situ.. juz nak tau je..


thanks for ur suggestion n comments... i really appriciate it..

7 comments:

Bb said...

ecah..
aku tak pernah pegi..hehehhe..
nanti kau dah pegi...
citer erk kat aku..

aniza said...

kakak..takyah gi jejauh...A Famosa Resort Melaka pun best woooo!! happening gilers....

m y a l i s h a said...

hehehe.. aku lom pergi lg a famosa water world.. but hubby dah penah pergi.. dia yg suggest nak gi sana.. eheh.. beriya2 nak gi.. siap suruh aku booking penginapan kat sana..

iezahnet said...

ooo...lost world of tambun tu xdelah besar sgt.. lebih kurg je mcm a famosa.. Dua² tempat dah gi. Ok jer. Kat lost world tuh dah bayar tiket, bleh je gi sume tempat..Bhgn permainan, air. OK lah.

m y a l i s h a said...

oic.. byr sekali masuk baper ek eizahnet?

apsal kat internet dia punya entry price diferent plak.. base on wat park that u choose?? urmmm

eita_zack said...

sama la kita Bibi lom penah gi lagik.. lalu je penah... muahahaha
A Famosa pon best gak.. gi melaka je mcm2 ada... besh besh.. kalo ita balik melaka betambah tambah best la melaka tuh sbb ita ade..
hahahahha...

en_me said...

me baru nak pi jap lagikkss.. ehehe