Thursday, January 29, 2009

family trip


hehehe.. salams semua..

last entry aku ada mintak pendapat abt "lost world of tambun" hehehe so last week, during chinese new year holiday we went there for a family trip... since it was a long weekend so we have so much fun there.. eventhough that day is raining..

thanks to all frenz that drop on comments n suggestions 2 my my entry b4.. really appriciate it..

we went to ipoh town.. hmmm nothing much there.. then tambun for getting wet n fun... then on the way back, we went to cameron highland.. hmmm it took 3 hrs to tanah rata cause we stuck up in jam since it was cny holiday..


so guys these are the pic n more pics on http://myalisha.fotopages.com/



5 comments:

aku yang menaip said...

fuh..

baru ade masa nak komen.hehehe..agak bz gak la sem ni.sempat tgk gmbr je.blog aku pon x bergerak2.Anyway, sara tu makin comel la.geram haku.tgk gmbr dia pki bikini tu rasa mcm nak peluk2 jek. dah blh berdiri x kak ishah?

m y a l i s h a said...

dah blh diri dah tp kena pegang lah.. skang ni dia kalau main mesti searching 4 a place tht she can grab so she can stand.. tgh mabuk nak diri je tu..

aku yg merapu said...

hehe .. nak myampuk gak laar..

mmg cun laa si sara mara dihatiku.

best ek lost of tambun tu.. apa kata kita ajak geng2 cosmo then dgn k.ishah n sara ... utk support kitaorang.. ahakz

mesti leh kan biler lagi?

m y a l i s h a said...

aku la plak kena support..aku pergi pon di sponsor.. nak sponsor korang..

yg lebey afdal korang semua sponsor aku sinca aku x keja ni ha.. ekekeke

aku ingat sapa la yg guna tag name "aku yg merapu" ghupe nya awinz...

dah lama x jumpa korang...

Bb said...

geram tul tgk anak kau ecah...comei nyerrrr..