Friday, October 17, 2008

amani play time







2 comments:

mama afreena & afeea said...

tomeynya amani ni...geram kt peha dia yg ketak2 tu...suka nengok video dia gelak...cute jea sorenya...
amani dah pandai ape skrg ni kak esya?

m y a l i s h a said...

dah pandai nka notty sikit.. hehehe dah pandai turn caranya cam nak tiarap je... tp bila dah tiarap selalu fail keluarkan tangan yg tersekat kat bawah perut.. kesudahannya menjerit... hahahaha...

mama nya beriya-iya bagi support n motivation siap tepuk2 tangan so that amani cuba nak keluarkan tangan yg tersekat tuh.. kata papanya.. mama bagi motivation mcm amani nak masuk lari 100 meter...hahahahha...