Tuesday, May 06, 2008

comments on reunion x cosmo jb 1999-2008

hi korang semua..

aku baru je bukak blog eitazack.. hmmm ada reunion.. ramai gak participance ye... dah 70 org.. baca je pasal reunion xcited gak aku nak join... tapi rasanya x berkesempatan nak join kottz.. sebab EDD aku 10 june 08... so on that time aku tengah berpantang...

may be next year ke kalau korang nak buat reunion... aku join la.. ehehhehe.. aku bawak baby aku sekali.. hehehhe

kalau lepas reunion tu korang nak dtg umah aku kat spore ni.. dipersilakan... dijemput.. dengan satu syarat lah.. MESTI ADA PASSPORT... umah aku kat woodlands je.. dekat je ngan jb... lepas dtg umah aku korang bole le bershopping disini sebab time tu GSS (great spore sale)

ok uols semua... have fun...

5 comments:

aniza said...

waaaaaaaa...comey nyer peyot dia!!! jaga diri & selamat bersalin!

m y a l i s h a said...

thanks.. insyaAllah...

p 'ewa said...

good luck kak ecah! Happy mother's day (to be..) heheh

idaputeri said...

hai kak ecah,,,comelnyer perut. actually kita tgh pregnant ni dah 3 bulan he he he...anak kedua. all the best 2 u.nnti nak bersalin teran kuat2 tau.gamble ajer jnji baby kuar.

aku yg kelang keli, pembuli tapi baik hati la! ('^") V said...

slamat yer..sy dah lepas..lalalalalaa