Monday, November 19, 2007

Aku Mau - Once





Salams semua ,

dah lama tak update blog.. kebetulan terdengar lagu ni... mcm sedap pulak kalau dapat masukkan kat blog... lagu from Once(Dewa). Bila dengar lagu Dewa nih teringat kat x-housemate Aniza_s n Pn Ewah.. miss u guys...

Enjoy this song...




Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggap ku tak ada
Tapi takkan merubah perasaanku
Kepadamu

Kuyakin pasti suatu saat
Semua kan terjadi
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada

Kau boleh jauhi diriku
Namun kupercaya
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untuk masa lalu


4 comments:

p ewa said...

kak ecah, skrg ni kta suka dgr lagu DEWA 'Cintaku tertinggal di Malaysia'. Actualy, lagu tu lagu omputih.. tp kta suka version DEWA...

myishah said...

hehehe... nak denga jugak la...nak carik kat youtube.. heheh

myishah said...

oo dah denga dah lagu tu.. pn ewa... lagu asal dia kalau x silap kita penyanyi dutch (tak ingat la nama penyayi dia saper..) tapi title lagu dia ruthless queen...

may be sesuwai dgn konsep lagu2 dewa sebab tuh la dia amik lagu tu.. heheh..

LD's said...

I jg suke lagu tu. sejak I liat Once sedang GR untuk acara MISS INDONESIA. dia ulang beberapa kali, sedap dengar lagunya, liat gaye orangnya pun sedap, ha ha ha