Monday, July 02, 2007

At last... i make my move

strting frm 2day... aku dah tak bekerja lagi di cosmopoint JB... bagi korang yg dah lama pun meninggalkan cosmopoint jb ni.. mesti akan menyokong keputusan aku dan mengatakan ini lah keputusan yg terbaik... and personally 4 me... aku rasa ini juga adalah yg terbaik untuk diri aku dan family aku...

tapi mungkin bagi yang masih di cosmo.. may b u will say... tak patut aku buat camni... bagi notice 24 hours (ahahaa... at least aku bg notice)... menyusahkan korang n amik klas aku plak... sorry ler kalau korang terpaksa rela mengambil klas-klas yg aku tinggalkan... memang korang akan merungut n rasa tak puas hati... terpulanglah... kadang-kadang kehidupan memang la cam tuh... sometimes u feel not satisfied with others...

itu la kehidupan kat cosmo org datang dan pergi... masa datang keja.. semua cuba buat yg terbaik sebab atas nama sebuah company yg ternama la jugak... tetapi lama kelamaan... bila apa yg dibuat tak di hargai... mari angkat kaki saja...

kenapa aku berenti ye???? agaknya dah sampai seru untuk berenti... i feel that i hve to start all over again here in singapore... finding new jobs... beside that may b i will take some courses to upgrading myself... eventhough it is tough to do all over again... tapi aku tak kisah... korang yg dah tinggal kan cosmo punya sebab yang sama dengan aku (I guess...)

Yang masih di cosmo... rasanya... korang adalah kawan yang memang best... very supportive... macam dalam msg aku la jugak i'll mish u all n mish doing silly thing together... ahahaha... any way walau mcm mana pun... kita stil bole contact each other... kan...

4 comments:

iezahnet said...

wow!!! ganbate k.Ecah... Shocked tp at last... finally, u've made ur decision... dpt mimpi ker?? eheheheh.. anyway, gud luck 4 on going life... cahiyok² carik kejer baru yg lebih baik... insyaallah...

p ewa said...

caya lah!!!

Atosh said...

Wow!!!! congrate.. moga dapat keje lagi best.

myishah said...

thanks.. uols di sana...

insyaAllah dapat kerja yg lg stable...