Wednesday, June 06, 2007

Bukit Timah Tracking....

hmmm last sunday morning at 7.30 am dear n me went to Bukit Timah... tinggi juga bukit tu.. curam plak tu... kalau biasanya on sunday kita orang exercie sekitar kediaman kami, on that day saja nak tukar selera... so mari panjat bukit curam... sampai sakit betis dan kaki ku ini... tapi shiok... lagipun dah lama tak panjat bukit... so mari panjat bukit...


according to my hubby.. ni la bukit yang palaing tinggi kat spore iaitu 163.63 meter... walaupun tak lah setiggi gunung kinabalu... tapi terketar-ketar jugak la kaki nak sampai ke puncak bukit... lagipun untuk country yang seluas 643 km persegi sahaja, kira boleh tahan tinggi la jugak bukit tu....ehehehe.. so guys these are all the pics...



No comments: