Monday, May 28, 2007

Anniversary Story... (27 May 2007)

6.00 am : Wake up n solat subuh berjamaah


7.00 am : Anniversary suprise for dear... Starwalker.... Then, Dear ask me kat mana nak breakfast arini since it's our anniversary... aku nak makan nasi lemak yang sedap kat sini... then bersiap 4 breakfast


8.00 am : he he he... sampai la kat tempat nasi lemak yang sedap kat Adam Road.. aku makan nasi lemak + ikan 3 ekor + telur goreng + ikan bilis goreng + otak-otak + sambal sotong.... Dear makan nasi lemak + fried chic wing + telur goreng + ikan bilis goreng + otak otak + sambal sotong.. we both take milo as our drink...


9.00 am : Exercise (he he he dah penuh perut kenalah exercise kejap) n relax kat rumah... Then makan a slice of cheese cake... anniversary cake lah... before we make our plan to go jalan jalan... then bersihkan diri n bersiap


12.00 pm : Keluar rumah mula-mula Solat Zuhur Kat Masjid (aku tak ingat nama masjid tu)after that pergi Queensway then pergi Tanglin Mall...Dear kata tak ada barang yang di cari hmmmm...


2.30 pm : Pergi Ochard Road... apa yang dear cari adalah suprise for my anniversary.. Then jalan-jalan kat Ochard keluar masuk beberapa shopping mall then last skali masuk OG shopping centre.. baru lah jumpa apa yang dicari... dear nak belikan kasut for me since aku dah tak bole pakai kasut biasa sebab sakit kaki so kena cari comfortable shoes.. pilih punya pilih ada la satu kasut yang aku berkenan....


6.00 pm : Pergi Masjid AL Falah for Solat Asar. Then we planned to having dinner... Oleh kerana aku request nak makan shark fin soup so dear cari tempat makan yang ada halal shark fin soup..


7.16 pm : Cari punya cari... Sakura Restaurant... tak jumpa... Then solat Maghrib kat Masjid Ahmad dulu.. After solat cari Sakura Restaurant...


8.00 pm : Sampai la kat Sakura Restaurant... Kat area Masjid Tentera Diraja... Sampai n then dah jumpa meja yang di booking so apa lagi makan time... since kat situ makan buffet... so melantak la sepuasnya...


Antara yang aku makan bagi memenuhkan perut yang lapar... shark fin soup + sushi + pizza + grilled Dory + chicken dumpling + sotong + otak otak + sate + cake + fruits + ice cream. Nak maan spegethi n soba mee tapi tak larat sebab perut dah penuh...


Dear pulak makan Shark fin soup + pizza + grilled chicken + sotong + udang + Grilled Duck Meat + sate + otak otak + cake + fruits + ice cream.. Both of us minum mixed fruits juice... Habis makan arround 9.30 malam fuhhh perut macam nak meletup... makan samapai tak larat...


9.30 pm : sampai rumah relax n bersihkan diri. solat Isya' Berjemaah...then tidur zzzzzz......


Whatta beautiful Anniversary day Thanks dear... I Love you...


For Him and For her

3 comments:

norita_271 said...

bertuahnye badan.. hohohoho... makan je la kijenyee yeee.... janji heppi ye tak.. hohohoho.. samat ari ulang tayang.. hahhahahahahahahahhahaha...

Anonymous said...

wahwahwahwahhhhhhh.........beshnyeeeee... manyaknye hadiah.xkan pas solat terus zzzzzz???...xde hadiah lain ke?HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA...

happy anniversary!!!!

-sally n sabby-

myishah said...

reply for myishah - norita_271 :
selamat hari ulang tayang jugak... haah.. satu hari tu makan je la kejanya... sampai aku puasa sunat hari isnin tu tak larat nak makan masa sahur... pastu seharian keja pon tak lapar beb... bayangkan lah... isk isk isk...

reply for sally n sabby:
amboi korang sally n sabby... x agak-agak... hehehehehe yang tu kena keep secret la... lagi pun dah penat penat jalan mana ada feel... feel tido ada la...