Friday, February 02, 2007

Razzle Dazzle night presents... BIBI the legend

13 comments:

uzie said...

wakakkaka cakpung cakpung!!!meluahkan bakat terpendam!!!gerekkk sehh!!bibi dgn sapa tu??

iezahnet said...

berdua lebih baik lah nyer... hahahah.. bleh tahan eh k.bibi... sakan.... siap bergoyang lagik...

eita_zack said...

hahahhahahaa..aje mampos tau bibi nih..adeh..menari tak hengat!!! eiah eiah.. eceh ceh ceh...

Redhzuan Daniel said...

huhu

takut ar tgk al bibi

motif?

Ida Puteri said...

Fuyyyoooo kak bb,,tak sangka seyhhh.bakat terpendam.yang pompuan sorang lg tu sape ek,,mcm ita zack ajer.

Bb said...

oooOoOOoOOoo..kutuk aku heh..hahahhaha..aku rasa ada org masukkan ecstasy la dalam air aku..tu yg cam tak sedar diri tuh...hahhahahahha

eita_zack said...

aputt..aku mane ade....tu bayangan ko je tuh..hahhahaha.... bnyak la ko nye xtacy bibi..hahhahaha...
begiiiinniiiii........hahahahha...

Redhzuan Daniel said...

hemm bb alloya!

knp bb tk joget sama kak kentang?

aniza said...

huhuuh...pes time tgk vclip ni masa eitazack send kat haku. kelu uols!!!!!

kalo tgk vclip ni tanpa on speaker...konpem ingat diorg tgh BORIA!!!

hidup Bibi!!!!!

Bb said...

cess..ada ke patut kau kata aku tgh boria niza..punya canteks la aku menari..tak patut sungguh..hehehhehe..
wei uols..mana leh joget ngan kak kentang...kang korg tak nampak aku..hehehhehehe...

Redhzuan Daniel said...

eh!.. bukan sama size ke skrg? hehehehehehe

eita_zack said...

hahahahhaha.... sama size dah eh?? hahhahahahha.. pengumuman.. zara tgh sarat mengandung 8 bulan skang.... hhohohoo...

Pregnancy123 said...

I love karaoke too. You guys did a great job. Singing is a great way to express yourself and release stress too. Life is short, it's best to enjoy it than to complain.