Tuesday, January 23, 2007

Razzle Dazzle night preparation

This week, ada annual dinner... he he he... as usual lah... ni dah kali ketiga annual dinner ni di buat... first time dulu.. kat Hyyat Regency Hotel JB... i'm sure sapa yang pernah datang mesti ingatkan.. 2nd time last year, the dinner has been held at Puteri Pan Pacific JB... and this year pulak... kat danga cruise....

Tema untuk kali ni adalah biru putih.. concept ocean lah... bayaran plak RM98.89 perperson... with 6 course menu + door gift (souviner+SPA voucher).

For lecturer, kita orang kena buat mini drama.. InsyaAllah kalau dah siap edit nanti kita akan uploadkan video nya...

so guys, these are the latest pic of cosmoJB lecturer...



Sit from left : Miss Masnah, Miss Nur Azizah, Miss Mazuin, Mr Lezam (AMA), Mr Ooi, Mr Hazrin, Miss Bibi, Miss Zarina, Miss Faryna.

Stand Behind : Ms Sri Premilla, Ms Nor Aisah, Ms Sabrena, Miss Munni, Ms Rosita, Ms Salina, Ms Norseha, Ms Fauziah, Ms Hazeline.

9 comments:

eita_zack said...

WOW!! bestnyeeee.... huhuu

i - s h a h said...

he he he... best best tapi.. aku x dapat gi... hua hua hua

teringat kat annual dinner kat hyatt... ada org tu mcm datang dari surabaya... lentiks...

eita_zack said...

hahaahhahha.. lentikssss.. cam nak jual jamu eh?? hahaha

p ewa said...

mmm.. kalau tgk dr jauh, miss mazuin tu ada gaya kak yus, miss zarina mcm kak ayu, miss fauziah tu mcm sheila mambo.. tp 1 je yg dah tukar imej.. kak kentang... nampak mcm lebih terurus..heheh...

i - s h a h said...

kak kentang masa malam dinner tuh siap nyanyi satu lagu lagik...huhuhu..

alhamdullillah dah berubah sikit...

sebenanya kalau kitatgk miss zarina tu mcm pn ewa... sebab cara dia cakap sebijik macam pn ewa...dia pun org kulai (taib andak) n mis mazuin tuh mcm aniza_s.. suka nyanyi n kacau orang...

eita_zack said...

yang macam ita takde ke kak ecah...hohohohooho..mesti ombak kuat kan masa kak seh nyanyi lagu..hhaha.. ewa skang sambil cakap sambil wat tarian ngajat tampi lagik kee...huahuahuaaa... yg takleh tahan kak bb aaarrrr.. gile JOGET tak hengat!!!! hahahahhahahah...

p ewa said...

nampaknye kak kentang ikut jejak langkah ita lah.. nyanyi masa annual dinner...well.. like sister like ita..heheh... may b ita ni idola kak kentang kot.... mmmmm..

eita_zack said...

ewah ewah,..ewa sungguh lawa... hemohemohemohemo... apikan ewa..kalo kak kentang ikut jejak langkah ita..sama ke size jarak langkah ita an langkah die eik?? eemm....ita rasa yg sesuwei kak kentang ikut ialah jejak langkah kak niza..ituuuuuuu sesuai sangat..eemm..
amacam??vote 4 eita k.. call now call now call now!!! hehehe,,..:D

i - s h a h said...

iyo la korang...

for your info, bukan sahaja kak kentang nyanyi... huhuhu... kak bibi pun nyanyi tau... insyaAllah nanti aku uploadkan video diorg nyanyi.