Thursday, December 28, 2006

Goodbye 2006, Welcome 2007


Lagi beberapa hari je nak masuk 2007... so, apa azam baru korang??? azam yang lepas dah dapat dipenuhi belum??? he he he.. azam aku tahun ni sudahpun terlaksana... alhamdullillah... cuma satu je azam aku yg belum dapat diselesaikan...azam ni bukan aku buat time 2006 je aku rasa starting dari 2004 lagi aku dah berazam untuk dapat keja lain... May be belum rezeki agaknya...untuk tahun depan aku memang berazam nak dapat keja lain... nak chow dari cosmo nih...


walaupun nak chow chin chau dari cosmo nih... aku kena pastikan yang keja baru memenuhi syarat berikut (syarat yg compulsory)...


1) Company mesti kukuh dari Cosmo

2) Payment mesti lebih dari Cosmo

3) Kerja 5 hari seminggu (Mon-Fri kalau saturday alternate pun ok)


Aku rasa korang yg dah pun berenti dari cosmo pun dulu tetapkan syarat yang sama dengan aku kan...


so, apa azam korang ekkk??? let me guess...


1) Nak further study aka amik master @ PHD???

2) Nak turunkan berat badan--->Guess Who???

3) Nak Naikan Berat Badan--->Guess Who???

4) Nak Kumpul Boyfren n girlfren bebanyak???---> mari meneka sapa agaknya nak berazam mcm ni ekkk??

5) Nak Bertunang @ Nikah??? (ni mcm eitazack, jieha n aniza_s je...)

6) Nak Tambah anak???? -->untuk pn ewa.. pn huzi.. pn yus.. pn noraini mohd.. pn an.. pn idaput.. pn faezah.. pn aniekaim.. pn ayu.. pn shielamambo dan segala pn yang tak tersebut disini... utk pn min.. pn lea.. dan pn i-shah(aku ler tu..) usaha tangga kejayaan+practice make perfect.

7) Nak pergi umrah n haji ----> opps... umrah ni aku macam familiar jek...

etc lagi la... so guys.... wats your new resolution for next year???


9 comments:

aniza said...

selamat tahun baru 2007 kak ecah ;) semoga impian tahun ni terlaksana sekalik dengan azam thn lepas yang di postpone. hu huuu..

ape ek azam thn 2007 gue? ermm nak jumpa azam bakti...dah dpt tgk dia nyer friendster :) wakakakaka... kat MMU skrg ni..dpt dr friendster acta.

azam aku kan...
1. Nak further study? Oh yes!
2. Nak turunkan berat badan? Ya!
3. Nak kumpul boipren? Tidak! Aku dah insaf!
4. Nak tunang/kahwin? Nak nak!
5. Nak tambah anak? Aku kena nikah dulu laa!
6. Nak pegi haji/umrah? Jom pegi bersama² kawan ku!

Anonymous said...

hepi new year..

Redhzuan Daniel said...

umrah ke uolsssss

uols tunggu la.... Prof. Madya Dr. HAJI Redhzuan Daniel

>> itew impian weols

i - s h a h said...

bagus imoian ko wan....suci lagi murni....

tapi jgn "umrah" yg dulu sudah ler...

i - s h a h said...

weh niza... ko add azam bakti kat friendster ko ke???

kakak ko selalu bermesej-mesejan dengan dia beb!!!

Azam Bakti Kesayangan Kakak a.k.a kak long

aniza said...

wakakakak! takde makna nyer aku nak add dia beb! tgk² jer laaa.

eh, dia kan memang kesayangan kak long uols. SAYANG SANGAT!!! meowwww ;) ingat tak surat yang terkantoi dulu tu...very the!!!

Redhzuan Daniel said...

saaaayyyyyyyyaannnnnnggggg...

(ala - ala longat sinetron bawang putih bawang merah)
uols tengok tk cite 2... kat office nie sempat gak lah weols mari menonton....

i - s h a h said...

menyempat ko tgk sinetron kat opis yek??

weh amad umah mak ko x affected with flood ka??

Redhzuan Daniel said...

tk uols... alhamdullillah