Friday, September 22, 2006

KISAH MAJLIS ANIZA_S

Korang semua mesti dahagakan kisah-kisah majlis Aniza_s... kawan kita yg fofular tuh... so dengan pantasnya aku telah mendapatkan berita tersebut... aku telah menemubual eita zack the wedding planner...


Berikut adalah hasil temubual aku dengan wedding planner, cik eita zack...


i_shahlect: so bagaimana konsep yg cik ita akan kena kan pada wedding of the decade kali ini???
i_shahlect: saya akan buat laporan ke blog saya...
i_shahlect: biar satu malaya tau...


norita zakaria: hahahhahaa
norita zakaria: baiklah nanti saya akan post email biter2 sensasi dan terkini utk di sajikan pd peminat2 yg dahagakan gosip
norita zakaria: hahhahaha
norita zakaria: tertekan die.. hahhaa


i_shahlect: ha ha ha...
i_shahlect: kaler apa agaknya yang akan cik ita gunakan utk tema telur sebiji riuh sekampung???


norita zakaria: tema akan digunakan sama seperti ari kebangsaan di mana para tetamu di kehendaki memakai pakaian berbulu ayam..
norita zakaria: manakala pantin pula memakai ala2 bulu ayan sesame street!!
norita zakaria: hahaha


i_shahlect: oic... jadi cik ita akan menggunakan kosep yg sama la ye...


norita zakaria: tok kadi pula dinasihatkan supaya memakai costum ala2 power puff girl..


i_shahlect: bagus-bagus...


norita zakaria: ye ye


i_shahlect: adakah hidangan rambutan cicah bud akan di kekalkan???
i_shahlect: *budu


norita zakaria: saya faham tuh.. tak letak * pun saya masih fasih membaca.. ye mmg dikekalkan kerana itu adalah makanan feberet aniza semasa di Nepal menyambung pelajarannya tuk B level .. dan akan tambah lagi satu hidangan penggosok molot iatu strawbery + colgate..
norita zakaria: lazat sekali tuuu..


i_shahlect: ha haha... bukan je cuci mulut tapi boleh juga cuci gigi sekali...
i_shahlect: bagus tuh..
i_shahlect: apa antara hidangan lain???
i_shahlect: bagaimana pula dgn gaun pengantin???


norita zakaria: ooooooooooooo sebut pasal gaun pengatin nih...


i_shahlect: kalau datin ct inginkan konsep gaun cindrelella


norita zakaria: ini yg best..
norita zakaria: hahahahha


i_shahlect: so aniza_s???
i_shahlect: adakah majlis cik aniza_s itu nanti akan di buat di 4 tempat???


norita zakaria: kalau datin ct inginkan konsep gaun cindrelella.. Aniza pula telah menamakan gaun pengantinya CINDRI MAU INGATLAH..


i_shahlect: Muar, Perak, KL dan Nepal???


norita zakaria: oooooo tidaakk... sebenarnye majlis itu dibuat setempat jee...
norita zakaria: tidak seperti yg digembar gemburkan oleh bb dan pijah an the gang..


i_shahlect: oic..
i_shahlect: adakah majlis bertunang akan dibuat selang seminngu dengan majlis persandingan?? i_shahlect: bagaimana dengan hantaran kapal terbang buatan Rusia seperti yg di gembar gemburkan oleh seorg saudara aniza_s???


norita zakaria: ooo.. tidak jugak.. kerana seperti yg difahamkan oleh saya dr Aniza_s.. majlis itu tidak selang seminggu.. ia cume selang bape minit sahaj..
norita zakaria: hantaran kapal terbang itu mmg benar.. dan ianya akan dibungkus sekali dan diletak dalam dulang hantaran... (model je..cenonit je)


i_shahlect: adakah pihak2 yg akan sponsor sebahagian dari majlis gilang gumilang ini??? gosip menyatakan anak-anak ayam dan telur2 ayam akan disposor oleh Chong Ah Kek... betul ke???


norita zakaria: ooooooo ia sekali dgn husband si chong tuh Ooi Ah Pek
norita zakaria: yee... dan pada masa itu Malaysia akan digemparkan dgn kekurang telur ayam mentah pula..


i_shahlect: oic....
norita zakaria: majlis tabur duit akan digantikan dgn majli baling telur di pelamin oleh psgn pantin..


norita zakaria: jadik sume tetamu di harap menyediakan baju kalis ujan.. atau pun payung juga yee...
norita zakaria: ye tak lupe juga.. para tetamu harus membawa kad pengenalan utk acsess masok ke majlis tesebut...
norita zakaria: kerana kami tidak mahu sbrg perkara yg tidak di ingini berlaku


i_shahlect: oooo majlis di buat di hotel mana agaknya ye???
i_shahlect: hantaran utk pertunangan berapa dulang berbalas berapa agaknya???


norita zakaria: hahaha
norita zakaria: majlis akan diadakan di Hotel City Parit Ponorogo di Jalan Geget Kau Kang hah!!
norita zakaria: hantaran tuk tunang sahaja dianggarkan lebih dr satu dulang.. dan lelaki akan membals lebih dr itu.. betul ke tak aku nih
norita zakaria: jap cek buku balik...
norita zakaria: ehee
norita zakaria: hah!! betul.. hantaran dr pompuan lebih dr satu.. hantaran dr lelaki..eemmm... ikut suke dieorg ... nak bagi.. bagi.. tak nak sudah...
norita zakaria:


i_shahlect: hah aha...
i_shahlect: cincin berlian... akan ditempah di habib jewel atau pun poh kong??? atau di sponsored???


norita zakaria: oww.. cincin tunang di tempah di Ya Habibi Ya Maulana Ya Rabbi Mahalnye Cincin Ko Jewel...... manakala cincin kawen muah muah tuh.. di tempah di Poh King KOng JAlan Ipoh street Jlan Sambantahn kat New York dekat an sempadan Thailand sane.. aallaaa kat Golok tuh..
norita zakaria: takde yg sanggup sponsered cincin Aniza kerana takde size...


i_shahlect: he he he... cik ita... saya nak tanya...


norita zakaria: ye saye


i_shahlect: agaknya dimana destinasi bulan madu cik aniza_s agaknya??


norita zakaria: Wow.... sampai skang beliau masih berahsia mngenai bulan madu.. tp serasa saya mereka akan berbulan madu di kedai madu lebah .. dekat jalan seget ..
norita zakaria: itu ar die..


i_shahlect: oic... dekat je la... ok cik ita... kita off record..


norita zakaria: ok..
norita zakaria: baiklah..

i_shahlect: aje mampos aku tergelak ngan bibi...

norita zakaria: hahhaha

i_shahlect: layan ko nih...

norita zakaria: saya pon nak siapkan ade bape lagik nih ayam tuk di kalerkan..
norita zakaria: niza nak pink 40


i_shahlect: oic...

untuk aniza_s dan BF, jangan mara arrr... ianya sekadar untuk bahan gurauan sebab aniza_s dulu memang "very the" kat JB ni... kitaorg doa kan korang berdua bahagia hingga ke akhir hayat... ok...

11 comments:

iezahnet said...

klu mcm nih, nampak gaye nyer kena tempah baju ujan lah gamaknyer yer... ehehehe... abis dah ader acara baling-membaling tulur... eheheheh...

i - s h a h said...

ha ha ha... tu lah nyer... mari menempah baju ujan...

eita_zack said...

hahahahha.. emm... nampak gaya gaun niza nih kene wat cam baju hujan gak la.. ala akak fening la fening laaa.. afa macam mau buat itu gaun serufa itu faju hujan laa.. mana ana mau carik itu macam gaun ferantin laa.. aaa ana fenin la.. ana fenin laa.. ana rasa mau itu guling2 macam itu kentang laa.. hahhahaha..

"kugembira di sampingmu.. tiap waktu di sayangi.. ku dibelai dan dimanja dgn hatimu yg suci".. jeng jeng.. ini adalah lagu tema kawen niza nanti... tunggu ..

hahha "cintailah aku.. pelok la aku"" aduh.. fenin laa..

aniza said...

wakaakakaka....AJE MAMPOS. AKu gelak sampai kuar air idung nieh weh!!! Wakakakaka...hampagas btol la korg nieh!!!

Oit..aku "very the"??? ko jgn arrr...kang aku kena soal siasat...delete perkataan tuh weh!!! Wakakakaa...

Uolsss memang paparazimacaronibengong!!!!!

mohamad nor bin kamaruddin said...

assalamualaikum.....waaaa...panjangnya interview...... to niza....(kata orang perak ) ate kome sabo je le....bior le dema nak buat apa pun....

eita_zack said...

eleehhhh.. relex ar babe.. tu baru skit tu.. hehehe.. akan menyusul lagik nanti biter2 sensasi dan terkini.. hehehe.. ate teman nompang gembighe je le..

aniza said...

(mode senyap+diam)

uzie said...

kesian kesian ko niza..akan meriah laa satu muar nanti!!!sbb majlis kawen ko!!org kawin kasi telor pindang ko bagi ayam berkaler-kaler hikkk hebat syabasss

aniza said...

ko nieh uzie!!! wakakaka....mau taknyer wedding aku tak riuh sekampung...

almaklum ler nak bg org anak ayam...bunyi bising la cip cip cip cip cip (bunyi anak ayam) tu yg happening!

eita_zack said...

jgn ko terpijak anak ayam tuh sudah.. penat tau aku kaler.. kang bertukar warna plak dgn ade cap "big foot" kat anak ayam tuh.. ko nak jalan cam pantin nanti tgok2 skit anak ayam tuh eh.. hati hati cik salmah.. hehehe..

idaputeri said...

wah wahh,,,bukan main lagi si ita zack memperkotak katikkan kak niza. ..shian dia.