Wednesday, September 06, 2006

Gossippoooo A (bukan nama sebena...)

hmmmm hangat nampaknya topik yang aku tulis B4 this... ha ha ha... aku nak biarkan korang berteka teki... ada antara andaian yang betul tapi kebanyakan nya salah!!!... kesian Aniza_s yang menjadi tertuduh utama... nasib ler niza... semua orang pilih ko sebagai sasaran utama...

18 comments:

aniza said...

kak ecah...tolong haku...haku diserang bertalu talu...tak cukup dengan YM..ade yg sanggup SMS from mersing with love lagik...uwaa!!!

uzie said...

hahahaaa ko ker yg jadi bahan gosip sebenarnya...mengaku jerrrr!!!wakakkakaaa

~!n0uT~ said...

ha ha ha... niza ka??? for me the person is Amad... ha ha ha...

tengok la nanti korang semua mesti terperanjat!!! dapat kad pin colour from amad!!!

bb said...

saper la !n0ut nih ecahnyer...

eita_zack said...

hahahahahahaha... aniza tu saje je semunyi2 je.. heiiiii aniza ko nak semunyi kat ner hah!!! ko kalo semunyi kan org still nmpak lagik tau... ko nak kek cam menara klcc kan.. nanti aku order... hahaha...
ngaku je la aniza ooooiiii.... alahai.. cintailah aku.. pelukla aku.. muah muah... hahaha...

i - s h a h said...

ha ha ha.. klaka la ko nih eota... kesian kat nieza... anyway... relax la niza... buat cam cik siti... "NO COMMENT!!!"

~!n0ut~ tu haku pun tatau sapa lah nyer... ~!n0ut~ ni memang obses kat amad gaknya... ha ha ha...

Redhzuan Daniel said...

oooiiittt uols semua! very the!

tk kn nk warna pink siot... weols skrg nk warna pink+white+gold stripe... ADO!

eita_zack said...

tidak dapat di nafikan ita mmg klakar cantek orgnye.. muahahahha..
eleeehhhhh nizaaaa.ecehcehcehceh.. my heeeaaarrrtttt....... aaauuuuwww....... tak akan pernah sayangku akan hilang..wowowowooo.. hahha..

i - s h a h said...

huhuhuhu.. amad... ko ni mana menghilang... blog plak dah lama x update...

bakal tunang aniza said...

aniza....aku mencintaimu sepenuh hati....bersaksikan semua komen dalam nih....aku ingin bertanya....sudikah awak bernikah dengan saya???????

mohamad nor bin kamaruddin said...

Noraniza Bt Samat...... I Love You ........Jom kawin

aniza said...

huh? sape nieh? gilo ko??? ntah apa apa laaaa merapu kepundem pareng sekeper!!!!

eita_zack said...

tiada apa yg dapat di semunyikan lagi.. segala galanya telah terbungkar... huaaarrrghh!!!!!!!!!!! hahahahahahahahahahaa..

mohamad nor bin kamaruddin said ni sape??????? hahahahahhahaha..

benar kah seperti yg di taip.. jeng jeng jeng... hahahhaha..

aniza said...

eeiii ntah nyer...sape tu???? sudah sudah..ko jangan nak merepek buat spekulasi giler kat sini la eita. Uwaaaa kak ecah...tolongg!!!

cari la mangsa lain...Amad ker nurizAh ke...Azizah d legend ke..noritA ke...apsal aku yg kena plak!!!

isk...kang aku melamar eitazack kat blog ni plak camner...jeng jeng jeng...lesbo scandal kang!!! hua hua hua...ade berani???

i - s h a h said...

he he he.... sapa lak yg mengaku bakal tunang aniza_s tuh???? hua hua hua.... kuang kuang kuang....

aniza_s terima saja lah lamaran yg ada kat blog aku ni...

John Kilau anak Silau said...

aku sukak kamuk la niza....

i lappp uuuu

aniza said...

lamaran yang mane satu ni kak ecah? dari Mohd Nor ke dari John Kilau anak silau? wakakakakaka!!! hadoi..

k laaa...aku buat pengakuan kat blog aku sendrik lah!!!

Uolsss ni very the kecoh lah!!!

eita_zack said...

heeeyyyy.. niza paleotak ko nak lamar aku... aku tampar ko kang hah!!!! huiisshh.. selisih.. hahah.. terima je la lamaran2 tuh sume niza.. jgn aku plak ko jadikan mangsa keadaan ko sekali..

yea yea niza nak kawen.. sape plak anak si silau nih.. ke sepupu dgn m daud kilau!! hahah..