Saturday, August 26, 2006

Cerita kali ini..



Cerita 1
19 August 2006... Tarikh bersejarah untuk opismate aku @ sabrena the teenage witch(seperti gambar di atas)... dia dah tak di gelar anak dara lagik (he he he jangan mara arr). All of us kat opis nih gi majlis sab yang terletak di kangkar tebrau... Sab pilih Brown+gold+offwhite for her wedding theme. Sab nampak cantik pada hari tu setelah di rias oleh AZ Bridal.. almaklumlah... it's her big day.. anyway to sab n joe "congrats n semoga kekal hingga ke Syurga.. Aminn".
Selamat Pengantin Baru kepada Sabrena n Joe


Cerita 2
Minggu ni exam week kat Cosmo.. so apa lagi lecturer dah abis kelas n sibuk invigilate xzam... opps sebelum tuh all the lecturers kena ensure all the marks mesti dah di key in kat CAS... huh.. tak banyak yang menarik minggu xzam selain dari menagkap studen yg bring notes in exam hall tu je la...


Cerita 3
he he he.. aritu aku chat ngan kawan aku "A" (bukan nama sebenar he he he). Aku happy sangat dapat tau cerita yg A nak bertunang Disember ni.. Walaupun A ni bukan la celebrity seperti Siti Nurhaliza tapi aku lebih berminat nak tau n nak cerita kat blog aku pasal A dari cerita Siti... Cerita Siti tu semua orang dah tau... aku adalah antara org terawal tahu cerita nih... akhirnya A bertemu dengan orang betul-betul menyayangi dirinya seikhlas hati... Orang yang paling gembira adalah ibu A. B4 this A dah banyak kali frust... tapi as usual A ni memang tak pernah serik... kekadang itu yang buat aku pelik. Anyway kawanku.. aku doakan kau bahagia bersama insan tersayang. Jgn lupa jemput aku ye...


For x-cosmoJB (2002-2005)... juz wait for the wedding invitation fro "A"... mari berteka teki... he he he...

20 comments:

From mersing with love... said...

Assalamualaikum uolssss......

Aniza ker "A" tu... kem salam kat dia eh.. try masuk blog dia tak dapat... Bila uols nak bertiga lak hehehehe....

i - s h a h said...

he he he.. suprise... tunggu je la... weols ni blom lagi bertiga... 2 sentengah pun blom, 2 suku pun blom gak... belum ada rezeki la uols...

weols sedang berusaha ni... he he he..

uols praktikal kat mersing ka???

aku said...

Hah? Aniza? Sape Aniza? "A" tu bleh jadi Asmah ker...Asiah ke...Aminah ke..Azura ke...Azizah ke...haha!

bb said...

kalau A bukan nama sebenar..mesti N nama sebenar kan..hehhehe..anyway congrats gak utk A tuh..

eita_zack said...

hohohohohohoho..... PANAS! PANAS! PANAS! PANAS! yang pasti "A" tu bukan Anorita.... hahahahahahaha... hihihihihi.. ANIZA kaaaaa..ammak..mau buat CDI ka itu cerita.. halege muleh mincang maa... lu sulah tempah itu olang buat itu bidio kem ar.. lu kalo mau itu welling pelaner aa.. lu kasi tau sama gua... kite muleh mincang maaaa.... hahahah

idaputeri said...

"A",,,,laki ker pompuan.kalo laki of coz la ahmad ridzuan...kalo pompuannn Aniza ker...tapi Noraniza...juct wait n see. korang semua,,,bulan ni aku dahnak beranak la...takutnya...

iezahnet said...

ehehehe... hmm, mmg sensasi dan hangat nih... ;) anyway, congrat la pada "A".. sape "A"? adakah kakak kebabbbboo?? kalau bukan Anorita, Anurizah konpem la bukan... wakakakak..

eita_zack said...

sape "A" nih.. mmg nak kene tau... saje je nak jadik Siti Norahsia no.2 le tuuuu... tak baik tauuuu.. baik bitau.. ko bukannye tak tau yg aku tunggu di sini sudah lama.. ini pon ade rasa terkucil nak kuar kutahan ecah.. cakap le sape si "A" tuh.. kak jijah ke???
"A" = Azizah.. hah! kak jijah pon takde kene mengena pon masok gak..

i - s h a h said...

ha ha ha... mari terus meneka... yang pasti korang kenal si A tu...
Ala.. kan aku dah state kat situ A-Bukan Nama Sebenar..

Okla.. Antara nama-nama yang posibble korang pilih je la...or else.. korang letak senarai sendirik...

1) Ahmad Ridzuan (macam real je aku masukkan nama ko...)
2) Aznita @ eita zack
3) Azizah (kak jijah pun masuk gakkk)
4) Azeha@KK (he he he ni.. mcm dah expired je...)
5) Azniza @ Aniza_s (ko pun aku masukkan jugak walaupun ko baru je putus chenta dgn johorean tu... he he he)
6) A'iezah @ iezahnet (boleh ka... masuk juga...)
7) Azizul @ Zul Kiah (ha ha ha ni pun dah expired... dah tunang...)
6) Achong Bi Ngai (antu kubor yg masih idup lagi kat cosmoJB)
7) Achin Ho (laki si antu kubor yg juga masih idup lagi kat cosmoJB)

ha... korang pilih la...

eita_zack said...

Ini die keputusannya....

1) Ahmad Ridzuan (reject)
2) Aznita @ eita zack (aku sendiri rejectkan hahaha)
3) Azizah (sape cakap akak nak tunang ni..memandai jee.. reject gak)
4) Azeha@KK (tarik dah luput daaaa reject gak)
5) Azniza @ Aniza_s (konpem!!!!)
6) A'iezah @ iezahnet (nih die tunggu amad..reject gak...)
7) Azizul @ Zul Kiah (nih tunang ade sploh..reject gak)
6) Achong Bi Ngai (HARAM)
7) Achin Ho (HARAM)

sekian..hahahhaa..

~!n0uT~ said...

weh... konpem ka aniza??? aku rasa cam amad jek... sebab dia pon pernah frust gak... dia kan pernah sukakan sumone tapi tht gal x suka kat dia... hmmm choba korang pikir???

~!n0ut~ said...

Weh amad apa citer arrr skang??? sunyi sepi jekkkk... hmmmm

aniza said...

hah? apsal aku plak? uwaaaaaa....aku difitnah!
hik hik hik...

ye ke aku? errr NO COMMENT..
sape laki tu? NO COMMENT (senyum)
bila nak tunang? NO COMMENT (gelak)
abis tu? BIARLAH RAHSIA...haha!

big sista said...

ha ha ha... niza niza... biarlah rahsia???? hmmmm

eita_zack said...

aniza said...
hah? apsal aku plak? uwaaaaaa....aku difitnah!
hik hik hik...

* ye ke aku? errr NO COMMENT.. (eleeeeeeeehhhhh no comment konon..saje je tuh...)

*sape laki tu? NO COMMENT (senyum)
(wwwooo sape la laki tuuu... lagi mau semunyi, bai jual roti kot!)

*bila nak tunang? NO COMMENT (gelak)(meh aku plak gelak..hahaha.. aniza akan bertunang as soon as possible.. tgh tunggu persiapan nak ke umah mak mentua.. sbb die darah gemuruh)

abis tu? BIARLAH RAHSIA...haha! (konon..kekekononn konon)

Anonymous said...

assalamualaikum

leh join komen.........cam best jer topic nih...kena panggil James Bond tak pun Ejen 016 kot untuk siasat.......misteri...Siapakah nama Di sebalik 'A'?????

bakal tunang aniza said...

leh join komen.........cam best jer topic nih...kena panggil James Bond tak pun Ejen 016 kot untuk siasat.......misteri...Siapakah nama Di sebalik 'A'?????

eita_zack said...

"A" ialah Aniza.. berikan tepukan paling gemuruh tuk beliau.... hahahhahahahaahaaa... kuikuikuikui..

aniza said...

sudah!!!...haku geget gaks sumer org ni kang!!! Uwaaa...maaakkkk!!!

eita_zack said...

geget la.. geget laa.. auuww uu..