Wednesday, October 26, 2005

Seven Things.... (i've been tagged!!)

Aku telah di tag oleh aniza_s ... So, aniza_s... sila lah baca yerkkk...

Seven things i plan to do before die:
1. Berumahtangga..
2. Of course kalau dah berumahtangga nak jadi isteri solehah dan ibu mithali..
3. Umrah dan Haji bersama-sama insan tersayang... insyaallah..
4. Lahirkan anak-anak soleh dan solehah.. insyaallah ..
5. Ada rumah sendiri (by my own money) insyallah..
6. Perbaiki kelemahan diri dan carier yang lebih mantap
7. Melihat anak-anak yang aku lahirkan berjaya...

Seven things I could do:
1. Dapat kije lain yang lebih baik dari sekarang....(huwaaa bila la agaknya???)
2. Simpan duit yg lebih sikit untuk kegunaan masa hadapan (aku selalu fail part yang nih!!!)
3. Survey nak kursus kawen... (Date? Venue?)
4. Dapatkan info prosedur pernikahan... (fenin-fenin)
5. Dapatkan info prosedur untuk menjadi PR kat seberang...
6. Belajar masak...(aku suka buat cookies n dessert... lauk pauk aku fail... as usual aku kalau theory mmg ok
la... practically... hmmmm)
7. Make others feel happy..

Seven celebrity crushes:
1. Anuar Zain (of course)
2. Takuya Kimura (ohhh halu sannn...)
3. Nicholas Cage
4. Hans Issac
5. Brad Pitt
6. Mariah Carey
7. Keanu Reeves

Seven often repeated words:
1. "Ha ah"
2. "Iyooo lah tuu"
3. "Motif??"
4. "ok"
5. "Takde makne nyer..."
6. "ahhhh suka hati laa..."
7. "Yeszzz"

Seven physical traits I look for in the opposite sex:
1. Smart..
2. A little bit higher than me..
3. Short hair..
4. Tak perlu handsome sesangat tapi sedap mata aku memandang
5. Senyuman yang manis...
6. Badan yang sederhana tak gumuk n tak anaroksia...
7. Yang penting aku mesti suka nak tengok dia every day.. hik hik hik

Seven tags go to:
anybody.. who read my blog... i dun have specific name.. cause most of them has been tagged by iezah n aniza_s...

2 comments:

Anonymous said...

Hello,
I was reading this and was impressed so I added a quick link to your blog. Hope that's okay.

My first mens rashguards site was good, mostly about mens rashguards things, but then I found blogs like yours and that's all I've wanted to do ever since.

Maybe you could stop by my blog and give me some tips... Thanks.

aniza said...

well kawanku...at last!!!!