Wednesday, October 12, 2005

My Engagement Day

Hi korang semua... aku minta maaf aku tak inform certain of uols about my engagement... hmm alhamdullillah semuanya selesai dengan selamat pada 25 Sept 05. So, ini adalah beberapa gambar yang diambil pada tarikh tersebut... Posted by Picasa

13 comments:

Anonymous said...

Yahoo releases an integrated blog search - sort of
Yahoos release of its own blog search was expected to follow Googles, and it is now up and running.
Find out how you can buy and sell anything, like things related to private road construction on interest free credit and pay back whenever you want! Exchange FREE ads on any topic, like private road construction!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
iezahnet said...

ehehehe.. K.Ecah, grand jer suasana majlis pertunangan nih... nnt kawin lagi grand la nampaknyer...

iezahnet said...

anyway, u look stunning...

p ewa said...

kak ecah,come lah gambar kat tingkap ni...mcm anak dara kat kg2 zaman dedulu lak...
baju pun cantekkk...
Congrats again!!!!

iezahnet said...

ehehehehe... betullah P'Ewa... ala² gadis melayu yg malu² kucing gitu...

lea said...

Tahniah Kak Ecah!!!! mmg Cun arrr gambo kak ecah..gambo tunang mana lah nyer...

puteri said...

hai kak ecah!!!seronoknya tgk gmbar ni...cantik la.aku la org pertama yg tau kak ecah nak tunang.mana konsep grey? nnti raya nak jumpa kak ecah..bole citer pjg2.bila la nak tgk muka abg zali tu

i - s h a h said...

tenkiu tenkiu... weh idaput tak dapat ker gambo kita sent kat email....hmmmm yg lelain dapat x???

iezahnet said...

dapat dapat... eheheheh... dah tk gambo dot sg.. tp satu jer lah gambo k.Ecah ngan dot sg kan??

Anonymous said...

fullamakkk! cun giler! macam artis daa... -MissJ-

i - s h a h said...

ha ah gambo kita dgn dot sg satu jerk... segan arr nak letak bebanyak...hik hik hik

puteri said...

kak ecah,,,bila nak kwin nyer?..bulan 12 ker.ntah2 sama ngan kita.mari kwin beramai-ramai di bulan December.