Thursday, August 04, 2005

Updated News from CosmoJB


Hi korang semua... dah lama betul aku tak mengupdate blog nih... dah nak berhabuk pun, he he he... nak wat cam mana aku bz memanjang... al maklumlah... ghamai lecturer yg dah meninggalkan cosmo. Syabas Beta... aku n yg lelain ni tah ler bila nak dapat kije lain... kalau kitaorg kat sini dapat konpem kitaorg pun mengikut jejak langkah korang gaks...

Citer pasal kat cosmo nih cam tuh la jugak. Lecturer yang tinggal skang bilangannya 9 oghang. Tuh yg kitaorg kat sini lepas kelas, kelas... pastu kelas lagi... he he he. walaupun kelas banyak... gosip tetap gosippppp... he he he... tu tradisi cosmoJB tuh... mana boleh tinggalkan... tetap ada gosipp setiap hari... cuma kalau dulu nak bergosip meriah sebab ada cik ewa yg datang berlari-lari anak dari tempat dia sambil mengepit bantal..... pas tu ada amad yg sanggup keluar dari bilik AMA dia semata-mata nak bergosip.... hua hua hua sekarang nih kalau nak bergosip antara aku, pijah, ayu, bibi n sometimes rosita (lecturer english) n matni (letcturer graphic). Tapi yg hangat bergosip 4 of us yg lama lah.... hua hua hua.

Every day memang ada jerk citer pasal ketidakpuasan hati pasal si comot.... every day ada je dia buat hal yg kitaorg menyampah... nak citer kat blog pun tak kuasa sebab manyak sgt... yg penting skang nih dah x der sapa nak layan dia kat opis... yg best tuh... kalau kitaorg berbual (walaupun berbual bukan pasal sicomot), bila si comot masuk je lecturer room kita org terus kata SYYYYYYYY.... saja je nak sakitkan hati dia secara terang-terangan... bior dia tau...

ok la... aku tak tau nak tulis hapa lagi... opps.... if i'm not mistaken, this month besday G-ha kan??? 10 August... agaknya la...

12 comments:

iezahnet said...

ehehehe... alwayzzs bergosip... rosita ngan matni pun dah join korg ea.. ehehehe.. kat sini kite tak bleh nak bergosip.. coz sesorg dok dlm bilik nih.. nak gosip ngan sape pun... kekdang la gosip ngan amad kalau dia menginggah ke bilik kiter...

iezahnet said...

one more things, kite doakan korg yg tinggal kat coso jb berjaya gak nnt keluar dr situ... gambate'... chaiyok chaiyok.. betul ke k.Min?? ehehehe ;)

i - s h a h said...

10 Q iezahnet... huwaaaa semakin hari semakin tertekan...

bibi said...

sabar lah ecah..ada la rezeki kau nanti..tapi yang pentingnya aku nak kuar dulu dr kau..hehehheheh

iezahnet said...

ehehehe... xper lah... tak kisah la sape yg keluar dulu atau kemudian... yg penting keluar...

p ewa said...

sabar le k ecah ooiiii..
mana le tau dapat kije lg best dr kitorg..
ooo.. aku la yg lari2 bawak bantal tu....
hehehe.. anyway... miss u all a lot.. kat sini pun ada gak 'gossip'.. bleh tahan la... cuma x de lah org yg nak up-up kan..

Anonymous said...

hai korang!!! rinduunnnnyeee....yupp kak ecah, bday kite 10/08. time kaseh sebab ingat...susah2 aje..hehe.ari jumaat lepas kite balik jb, atok meninggal.sori la tak sempat nak singgah jenguk korang kat cosmo tuh.Yg penting, i miss all of u very much!!!!! -jieha-

Redhzuan Daniel said...

uooolllssssssssssssss

Redhzuan Daniel said...

motif jamalea.. "dail pura" n sms weolssss hahahahaha...... confirm uols....
jam uols dah berisi ka?

Redhzuan Daniel said...

uols.. weols tk ada credit ar nak hantar msg... so weols wish g-ha kat cnie la.. nanti uols smpi kn kat dia ek... anyway...

happy birthday
happy birthday
happy birthday

Redhzuan Daniel said...

ecah... uols jangan lupssss birthday kakak uols c comot @ KK
HAHAHAHAHAHAHA

Merdeka! Merdeka! Merdeka!

dia musti terharu klu uols celebrate b-day dia... lagi2 klu kakak pijah sediakan speget utk dia hahahahahaha

sweetie said...

comot plakkkkk....sape punyer idea la nih.happy bedey g ha...kak ecah akan kluar gak nnti...kan kak ecah nak menyeberangi lautan tak lama lagi.laut apa tuh namanya? lupa plak.miss uolss 2