Monday, August 15, 2005

REunion


uols semua... i dah lama x update blog... bukannnya apa, i bz la uols. Nak cerita apa pun tak tau. Uols semua kat sini ada cadangan dari Ain... saja i masukkan dalam blog so that uols semua boleh comment...

Ain cadangkan kita buat reunion... reunion semua yg pernah kije kat cosmoJB... sapa yang dah bukak email cosmoBENG tu tau la kots pasal idea nih... for me, no problem cause dah lama gaks tak jumpa uols2 semua. Antara cadangan dari Ain:

  1. Proposed Date : 25 Dec 2005
  2. Proposed State : Johor (sebab most of uols semua home town kat Johor kan..) specific venue dia x bg tau plak. Uols boleh ler bagi cadangan...
  3. Proposed Dishes :
    1. BBQ Chicken (Special made from Kak Haini- BBQ Expert)
    2. Spegett (Pija - Western Cuisine)
    3. Nasi Beriyani (Jln Mustapha Beriyani House)
    4. Roti Jala n chicken Curry (special made from Bakar Batu Traditional Malay Cuisine)

hua hua hua... proposed dishes tu i saja je letak (biasa la... base on concept up up the story) bagi ler opinion... dishes mesti lar sesuwai ngan venue nak buat reunion tuh...

Ok uols semua... bagi lar apa2 suggestion n opinion yg patut... tapi kena ensure semua datang time tuh... especially yg dah kawen.... baru lah seronok...

Kenapa Ain pilih date 25 Dec...

  1. time tuh Ain n Yus dah balik mesia dah...
  2. 25 dec tu public holiday n then falls on Sunday plak tu... kira perfect date la jugak...so mesti on monday tuh stil cuti lagi... so uols semua juz apply cuti on saturday (bagi yg kije private sector... hmmm bagi yg kije gov x yah apply cuti langsung...)
  3. Sesapa yg bakal menjadi melahirkan baby this year(s.a: Ayu) dah pun habis pantang so dia n baby dia boleh join sekali...


so hopefully jadik la... or else uols ada lain-lain suggestion ??? juz type ur comments ok...

25 comments:

p ewa said...

ala... aku x dpt join u all..
aku ada reunion dgn x-classmate masa sek kat bdr penawar... x pelah.. u all enjoy lah reunion tu nanti eh.. sob sob sob...

Redhzuan Daniel said...

uols tk takut ke buat reUnion 25 dec tu.. selalunya 26 dec ada jer kejadian yg menimpa mcm tsunami.... kenap pilih 25 uols.. uols nak celebrate christmas sekali ka? pilih tarikh lain ar... weols serun ar.....

iezahnet said...

well uols, weols kat sini tak kisah... kalau time tu weols kat jb, 4 sure weols bleh joins.. ader keret dgn xde jer.. klu xde nmpknyer, somebody have to fetch me.. ehehehe.. tp xpe, kalau adik weols ader, xpyh la nak fetch².. weols pinjam keter adik weols jer lah.. aanyway, actually, bagus gak idea nih... hope weols can make it...

Anonymous said...

hye korang...kite ok jek.tak kesah bile2 as long as hari tu memang cuti.ni nak kena kutip duit dari sekarang ke??camne??kite dah ade comittee lum??? -jieha-

Redhzuan Daniel said...

mana kak pijah?... MIA ka? @ dah benti ka? @ scandalrina ka?

i - s h a h said...

lum ada commitee lah nyer... as usual amad jadi event manager... nak buat kat ner????

amad ko nih jgn ler pikir yg bebukan... ko nih... buat solat hajat bebanyak...

Redhzuan Daniel said...

weols tahap dewa tk der keje.. bosan tu lnie so weols pikir2 pasal nie...

weols suggest buat kat
1. port dickson! sewa apartment RM100 per night! leh buat BBQ kat swimming pool... leh mandi manda kat pantai

2. bukit merah lake town resort>> MUNGKIN org utara leh joinzzz, apa jerk ek.. cek ewah n jam

3. GENTING kota keriangan, klu weekend @ cuti umum sewa mahal tahap dewarina

4. pulau tioman (ikut package RM230.00 excld transportation)

5. lumut pangkor... ahaks... very the easy nk pegi utk weols

hahahahaha musti semua cadangan weols d tolak... kn...

bibi said...

ha'ah..aku awal2 dah tolak amad..itu sumer utk senang uols je la..weols tak kuasa nak pigi jauh2..orait la cadangan kecah (nama baru ecah)tu..insya Allah aku mai nyer...

Redhzuan Daniel said...

ataupun uols.. buat kat roof top cosmo.. hehehehehehehe.. kita buat jahat skit.... biar ooi sakit ati OOOO
yg dah benti dikira jemputan khas la konon2nya...

i - s h a h said...

PD is ok gaks... tapi kena mintak gak pendapat org lain... then nak charge berapa plak perperson????

Redhzuan Daniel said...

yo lah bib.... always lah uols nie very THE!

i - s h a h said...

buat kat roof top cosmo... lepas tu anta invitation card kat OOI... then kat invitation card tu tulis plak... uninvited person : OOI n CHONG... hua hua hua...

Redhzuan Daniel said...

satu appt leh muat 5 org uols!!! rm 100 jerk sewa... tk sorang 25 hengget.. pas tu naik kete, tol dlm 35 hengget (pegi sahajjj) 70 hegget pegi balik + petrol dlm 100 hengget pegi balik divide by 4 utk sekete... consider ok lahtu.. kn uols semua dah dpt allowance apa... hehehehe

Redhzuan Daniel said...

so.. kecah, pls confirmed kan venue.. pas tu buat surat layang melayang utk semua org... sapa yg nak terus antar email kat cosmobeng tu... k?

Redhzuan Daniel said...

kali nie kena ajak c itex n bini dia .. banyak equipment dia ada.. digital video camera..... nanti aku ajak sesuku sesakat yg lain.. yg penting kakak uols tk boleh d beritau nanti dia jampi serapah!

Redhzuan Daniel said...

hehehehe nanti last2 weols yg tarik diri ek....

iezahnet said...

motif??? uols takde kejer eh??? meh sini siapkan kejer weols...

i - s h a h said...

uols jgn la tarik diri plak... dah kenapp nak tarik diri... nanti contact p-nut n nazri skali...

aniza said...

Alamak!!! 25 Dec??? Majlissss aku..

Zar said...

best gaks cadangan tuhh...lagipun lambat lagik kan...dah gerenti time tuh cuti....ntah² time tuh aku baru balik honeymoon...(hehehe..maner ler tau kann...)

ape² hal pun cadangan tempat tuh bior ler reasonal sket wehhh..jgn ler jejauh sgt...nanti ongkosnye tinggi..kang ade plaks yg kene sambg posaaa...:)

i - s h a h said...

Aniza_s ko buat majlis hapa lah nye on 25 dec tuh???? KO bertunang ke???

Redhzuan Daniel said...

aniza_s vs anuar_s

sweetie said...

woiiii!!!aku kwin laaa hari tu ,,,buat reunion kat kenduri kawin aku jer la,..just wanna inform u all my new number :
0 1 7- 6 2 5 4 5 1 9

i - s h a h said...

alamak lupa la plak 25 dec tu aput punya wedding... hmmm bagus gak idea aput tuh... buat reunion kat wedding dia jerk... save budget pun sebab dapat makan free.. hua hua hua...

Redhzuan Daniel said...

puteq very the lah..... keje jerk kat CC... langsung!! langsung sekali lagi