Friday, August 19, 2005

REunion (Part 2)

Uols semua..... hua hua hua... 25 dec tu tak boleh nak buat reunion la... mmm nasib baik si aput singgah kat blog i... kalau tak we all semua tak tau date tu adalah wedding day aput...


Nampaknya kita semua bergathering di Pasir Gudang je la... Bagus juga uol... makan free... hua hua hua


untuk aput... ko sediakan la makanan untuk rombongan cik kiah... hua hua hua

5 comments:

Redhzuan Daniel said...

a put seharusnya uols kena buat special food n beverages for weols... itu kjan pattern... knesep weols... tp yg pastinya uols tk yah risau dah nk tunggu weols call uols utk beli minyak sambil weols tunggu uols kat tepi jalan... weols guarantee!

sweetie said...

kalo ko kehabisan minyak pun,takkan pengantin nak g angkut minyak sampai 4 botol...haruslah si kiah2 uols tu yg hangkut...
my new number 0126254519..nnti sms aku ek..aku x ingat la no korang semerrrr.

sweetie said...

nak tau tak sbb apa i tukar number... sbb handset i jatuh dlm lubang jamban daaaaaa..busyukkk..

iezahnet said...

ehehehe... camne lah bleh jatuh masuk dlm 'tuttttt'... tak pasal² beli hphone n no baru la ni yer...

Redhzuan Daniel said...

a put semua no tepon kiah2 ada kat blog aku.....

http://redaniel.blogspot.com/2005/08/sms.html