Friday, August 26, 2005

Lagu favourite aku... ( ' ' ,)

ni lagu yg aku suka dengar... aku suka dengar melodinya n suara penyanyi dai pun boleh tahan gaks... lagu nih ada 2 version, 1) version Dygta sepenuhnya... 2) Dygta feat Audy... aku suka version Dygta feat Audy...

Tak Mungkin Ku Melepaskanmu

Mengartikan dirimu di dalam hatiku
Betapa kusesali adanya dirimu
Haruskah ku bertahan demi cinta ini
Yang tak mungkin

Andaikan saja ada keteduhan hati
'Tuk membuka kembali jalan cinta ini
Biarkan ku menanti semua janji kita
Sampai batas waktu mengakhiri

Dan tak mungkin untuk kita bersama
Di atas perbedaan yang s'lamanya mengingkari
Dan tak mungkin bila ku melepasmu
Sungguh hati tak mampu mengertilah cintaku (percayalah cintaku)
Dan tak mungkin (apa mungkin)

Semestinya tak ada yang memisahkan
Cinta ini kar'na hanya dirimu satu cintaku


6 comments:

bibi said...

wa wah ecah..sejak 2 menjak nih..sumer lagu cintan yg ko suka ekk..takperlah..nanti burn kat cd ..pastu leh nyanyi sesama hup seng kat dlm keter ekk...hehheheheh

i - s h a h said...

he he he... aku memang plan nak burn lagi satu cd... semua lagu2 ala2 mcm nih... besh gak....

nyanyi suka2 jerk dlam kete... macam si ucuk ngan hubby dia kan selalu nyanyi lagu dalam kete... tapi ucuk ngan hubby dia selalu nyanyi lagu UMNO jerk!!! hua hua hua...

Redhzuan Daniel said...

uols very the!

weols pun nk cari lagu favorite gak lah.... yg pasti bukan lagu itewwww.. cukup lah el

edwardmartin92836169 said...

i thought your blog was cool and i think you may like this cool Website. now just Click Here

aniza said...

kawan ku...mana gambar-gambar sensasi ujung minggu hari tu...aku dah tak sabar nak tgk, emel kan la wehhhhhh...super duper excited nieh ;) ahaks

puteri tg malim said...

ha ah la,,,ramai yg tertunggu2 ni.mananyer gmbar sensasi niiii