Thursday, July 07, 2005

Cerita Serammmm Hari ini....

Nih ada satu citer suam-suam seram.... fuhhh takut se...
Alkisah pagi ni aku datang awal arround 7.45am ke opis... so after anta my sister gi kije i pun straightly naik kat opis then lepak kat RnD. Then i pun start la check e-mail.

Sedang i khusyuk check e-mail... n i sedar.... memang kat opis tuh i sorang jek... tetiba ada someone masuk ke RnD... seorang lelaki berbaju putih (kemeja) n berseluar slacks hitam... Lelaki tuh tak la tinggi sangat lebih kurang macam Wan(Redzuan) n gempal skit dari Wan, berambut pendek.....berdiri lebih kurang 1 meter dari tempat duduk aku... I'm sure memang ada someone kat sebelah i masa tuh... cuma i tak sempat pandang dengan tepat je... tuh bukan perasaan i... i memang sure...

at first i ingat... students tapi lama sangat dia berdiri kat situ arround 15 minutes... tegak je pulak tuh... then i pun menoleh kat that guy...

iiiii pelik u ol... tetiba je dia hilang.... yang lagi pelik tuh pintu RnD masa tuh tertutup... so how come he can get in without open the door... i pun dah terasa seram2 suam..... then straigtly i on the radio so that tak la rasa takut sangat...

then terus masukkan cerita nih kat blog... huwaaaaa i takuttttttt.....

9 comments:

Anonymous said...

uhuuuhu...seram nih kak ecah oit! kalau agaknye kak ecah toleh tgk, camne agaknye muka die ekk...masa akak perasan ada org masuk tu, akak tak tgk terus ker? tak rasa seram ke masa tuh? aku yg seram sekarang ni... *missJ*

i - s h a h said...

masa kita perasan ada org masuk tuh kita tak terus tengok sebab kita bz membalas e-mail. kita juz assume ada org yg dah datng kije or else ada students.

iezahnet said...

tu lah nyer, awak sampai awal sgt.. patutla masa kite dtg td pagi tgk muke k.Ecah pun lain jer.. ehehehe..

Zar said...

hahaaaa..tak tau....(versi adam af2)....seram gaks nie....awatnye sampai awal sgt...gi le beli² breakfast ke...

p ewa said...

kak ecah.. kita rasa instinct awak tu betui... sbb awk kan boleh nampak benda2 di sebalik hijab nih... ewahhhh....he he... anyway, at least ada le org temankan awak pepagi tu.. ntah2 pak guard tak???? 'Jangan jadikan diri anda diselubungi misteri...'

Anonymous said...

Kak ecah...hensem tak antu tu? Hehehehe....selalu orang jumpa hantu nurse..kali ni ko dapat jumpa hantu doktor..ko patut berbangga kiah.

Hu huuuuu...seram siot!

aniza said...

aisehman...lupa lak nak buh nama kat comment tu td ;) well..aniza_s

i - s h a h said...

yeeee lahhh antu doctor... ha ah la... aku pun rasa dia doc.. dari stail pakaian dia... hua hua hua...

sweetie said...

kalo kak ecah yang nampak...confirm hantu la tuh..eiii adik takut la kakakkk.