Wednesday, June 08, 2005

Sugoi... Takuya Kimura

My Fave Japanese Actor... Takuya Kimura. Little bit info bout him...

Name: Kimura, Takuya
Birthday: November 13, 1972
Zodiac: Scorpio
Height: 176cm

Most Fave Dramas : Beautiful Life, Pride, Good Luck, Love Generation, Long Vacation n Hero

11 comments:

sweet_blood said...

hensemnyerr.qute la si takuya ni.bestnyer kalo dpt dia kan kan kan

Redhzuan Daniel said...

apalahnya puteqnya salah eja nya..qute 2 apa. .do u mean with cute? hemm welll org olympia nie..... very the!

iezahnet said...

teringat zaman blaja yg tak pernah missed tgk drama jepun petang² hari ahad..

seven6 said...

wah uols.... letak gambo mamat2 hensem nie hup seng tak jeles ker.... anyway i suka.... hensemnyer............. hmmm i like..........

myishah said...

hup seng ok je... dia sukkkaaa... skang ni nak ajar dia tengok cerita Jepun.

Betull la iezahnet... dulu masa time study tak miss cerita Jepun especially actor starring takuya kimura

min chan said...

i suka!suka!suka! hensemnyaaaaaaaa!!!!! dah lama tak tgk citer jepun lahnyer.... utk info korg, drama terbaru takuya, "engine". tak sabo!!!!

myishah said...

drama baru Takuya "Engine" weh meen chan... citer la skit pasal sinopsis citer tuh... best tak kiah????

sweet_blood said...

ha ah la min chan.i pun laa kat takuya.best ker citer engine tu. pasal apa? story mory lah yaa. elehhhh wan,asyik la nak marah2

min chan said...

well, what i know is that takuya plays a car racer. mesti kakkoi!!!! yg peliknya, susah betul nak carik site yg citer pasal drama nie. tapi, masa aku carik punya carik, terjumpa site yg lagik la bestnya!!! terus download jer drama tuh! heheheh... skang nie tgh download episode 1st. pakai bittorent. sebenarnya agak leceh gak, sbb file nie takder subtitle. so kena download subtitle berasingan. aku tak tau lagi mcm mana outcome dia nanti. kang bila aku dah try, kang aku report, kay? yg aku dgr, mmg best la wei!! well...pakwe aku la katakan. mestila aku gerenti ;)

myishah said...

Pak we ko la sangat... muz ruh mana nak letak???? hua hua hua... weh nanti kalau dah fully download jgn lupa tell us ha...

min chan said...

ello again kawanku!! ogenki desuka? aku masih lagi download citer tu. lambat betul daa. ada streamyx pun lembab jugak. hubby aku kata, kalau kat opis-2 mmg lagi laju. ko tak nak cuba download sendiri ker? pas tu burn la kat cd ker.
echah! aku betul-2 nak mintak tolong kau nie. aku serius betul nak softcopy learning kit tu. especially web design, mm design and mpp. ko ada lagi kan cd aku yg warna merah tu? attach kat emel aku la, kiah ek?