Thursday, June 23, 2005

The Story of K.K : Episode 3

hai... uols semua... nih i ada dapat satu e-mail from one of my students.... i attach kan e-mail tersebut kat bawah nih... uols baca la.... i pun tak paham apa motif K.K buat cerita cam gitu... tapi i tergelak la uols semua after i baca this e-mail...

assalammualaikum, hai cik ai, sebenarnya x de pape pun cume nak kasi suspen sikit. nie benda yang saye dgr sendiri la...dia cakap cik ai ada skandal ngan en.wan, dia kata dia pernah nampak cik ai kuar ngan dia memalam... tiap2 malam pulak tu...(bila masa la pulak aku keluar ngan wan... tiap2 malam...MOTIF buat statement cam gini? Jelous ke???) selebihnya, saye x tau la... ape lagi yg dia cakap... sebab saye dah nak kuar pergi bilik air, and dia ada bagi tau kat sorg budak tp saye x kenal sgt, 2 aje la....

apa kata uols??? kenapa dia bgtau kat students cam gitu ekkk? i rasa the only one reason dia buat cam gitu bcuz of jawatan AMA. Sebab B4 this diorg kat sini saja je usik i will replace wan kalau dia gi Politeknik... I rasa si K.K ambil serius la gaknya... may b K.K pikir kalau i take over Wan's Place, she will told the students that i memang ada scandal ngan wan thats why i got the place... gila la dia tu uols.... dah nak mampus gaknya...

Hah Wan... aku rasa kalau ko nak tinggal kan cosmo ko bagi je la jawatan ko tu free2 kat dia... dia dah memang nak sgt position tu... cuma satu je yg aku terpikir kalau dia jadi AMA.... dia tak pening ke nanti (aha ha ha... akak pening la...)
... The End of Episode 3

7 comments:

iezahnet said...

ehehehe... takkan dia jelous plak kot.... ape kes??? ni mesti kes si K.K ni pun mcm suke kat amad.. suke?? tak tau la suke as aper?? suke gitu² ker, suke mcm adik ker?? kan?? anyway, statement K.K "akak tgk amad marah comel lah".. wakakakak... any komen amad??? ;P

mama ayu said...

kalau dia jadik AMA mesti dia tido all e' time...sebab pening pun all e' time...wa ka ka....lps nih klu nak g jjcm kene ajak dia ker?....wa kaka..ka...

i - s h a h said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

hahahah...kak ecah ada skandal ngn amad??? suka ati die jek.Dah kenapa ngn KK ni? Die tak tau ke kak ecah ada dot sg,berchenta sakan lagiks...hehehe..Apela KK ni, time dulu aku gosipkan diri aku sendiri ngn amad tak nak pulak die cite kat student die...huahuahua...rupa2nya amad kite ade secret admirer yg dah tak secret lagiks!! NO MI AMOR!!! NO!!! MI TE QUIERO MUCHO DANIELL!!! MUCHO MAS! *missJ*

Redhzuan Daniel said...

siallllllllllllllllll versi indah uols.... iiiiiiiiiiii tk suka cili BOOOOOOOORRRRR klu kecik2 cili padi tk per

Zar said...

huahuahua....klaka lak si k.k tu...rugi aku tak dgr statement dia tuh iezah....tapi kalo la dia mmg suka kat wan..aku gerenti dia bertepuk sebelah tgn aje tuhhh...hehehehe....makin teruk penyakit kakak uols nihh....:P

filza_aina said...

i recommend that you just do your job. dont care much about her. let her dance alone. if you follow the beat, you'll end up dancing the same dance.

most of the time, ignoring is better that shouting.

keep focus on your own job.