Monday, June 13, 2005

IDP n my student

uols semua.... dah lama i tak update blog i.. he he he... bz dengan classs.... :-)

hari ni tension betul kat dalam kelas... ye la.. mana taknya dapat subject baru n subject tu plak memang susah nak explain.. Subject Interface Design Principle(IDP)... sapa yg bagi i subject tuh kalau tak ahmad ridzuan @ Redhzuan Daniel @ RnD
...ala2 psikology skit.... i terangkan kat depan class... tak tau la students paham ke tak yg penting i try habiskan satu chapter harini...n target nak habiskan chapter 2 esok... iiii penattt uols.... huwaaa manangis nak habiskan 7 chapter sampai habis semester uols...

lagi satu cerita, dalam kelas i ada sorang budak... budak 1st sem... pelik la budak ni... masa dia menyalin apa yg i tulis kat white board dia terangkan sapa diri i yg sebenarnya... dia cakap slow tapi i boleh dengar sebab dia duduk infront of me... pas tu i tanya "apa yg u membebel nih??? cuba salin sambil concentrate... " then student tu jawab... " saya tahu pasal miss... miss ni.. cam ni kan... bla bla bla..." macam2 la dia cakap tapi kebanyakkan nya betul... iii takuttt uols... nak kata dia serkap jarang... tak mungkin sebab muka dia serius... tapi depan that student i juz... buat macam i tak percaya la... then i asked her " macam mana awak tau? ajar skit pada saya" student tuh x jawab soalan i but she reveal " saya nak tahu pasal someone daripada matanya" mmmm ntah la.. tapi i buat muka bagus la... hua hua hua :-)

5 comments:

Bibi said...

eee..ngerinyer uols...biar beno budak tuh..ntah apa2 jek kang dia baca ttg uolss..berhati-hati la ekk..dia tuh phsyco kot..

myishah said...

ha ah... uolsss iii takutttt

mama ayu said...

uols.....start esok pakaii jubah uols...

sweetie said...

pelik ni..ntah2 ade dia tau drpd org lain kot.susah jugak budak mcm ni,kak ecah bahasakan ajer budak tu.

i - s h a h said...

sweetie.... sapa ekkkss??? sweetblood ke???