Wednesday, June 08, 2005

hi.... helllooo

Hai semua... memandangkan ramai yg dah create blog memasing aku pun create la blog aku sendiri... sebenanya aku tercreate blog ni sebab bosan dok kat opis sesorang... semua yang lain bz pergi interview. Hua hua hua... bila la turn aku nak dapat interview nih...

2 comments:

Redhzuan Daniel said...

lah.. AMA baru tk yah lah nak gie interview nya......
dulu kata weols nie gila lah nk mari berblog.. letss uols plak dah terikat dlm perikatan ini..hahahahaha hu hu hu hu ~dia suka! suka tk? suka?

myishah said...

AMA Baru la... adik takuttt la kakkkakkk (ida puteri style). Kalau aku jadik AMA baru harus kak kentang ko n fave students dia... boikot aku...