Monday, June 20, 2005

Cerita K.K : Episode 2

After aku tanya semua students aku petang sabtu haritu... ada la beberapa jawapan yang aku dapat... as usual aku listkan dialog aku n students aku tuh...


Date 18 June 2005, Time: 5.00(after class) Location: Lab 2

Aku : Hah, apa cerita sebebarnya. I really want to know what have she told u about me...

Stud : Actually, kita org x dengar direct from her cik i. Dia citer kat kawan kita org masa dalam kelas. At 1st kawan kita org tuh pun percaya gila dengan apa yg diberitahu oleh lecturer tu. But then lama2 dia perasan yg lecturer tuh yg melebih2. Tapi nak cerita semua tak sampai hati la cik i... teruk sangat dia condemn cik i.

Aku : Tak kisah la apa yg dia condemn... yg penting saya memang nak tau apa yang dia kata, at least saya tau apa yg dia benci sangat kat saya.

Stud : Ok la... saya boleh simpulkan macam ni... dia sebenarnya tuduh cik i menggugat kedudukan dia... then dia kata cik i bukan nya pandai sangat... kira tak powerful macam dia la...

Aku : Tu je ke??? sikit je rupanya...

Stud : Itu conclusionnya... nak cerita in detail saya tak sampai hati la cik i... saya pun tak sangka.. dia tu nampak macam mothering sangat tapi boleh kutuk lecturer lain kat belakang... dengan students plak tuh... nampak tak professional langsung....

Aku : Hmmm... pandai2 la awak judge sendiri...

Hmm korang semua... apa kata korang ekkk??? apa komen korang ekk??? aku pelik ada ke patut dia kata aku nak menggugat kedudukan dia??? MOTIF??? apa kedudukan dia kat sini??? AMA ke??? or else CM JB ke??? setakat title K.K dia tuh aku tak heran lah nyer... aku pun tak hingin nak title tuh... Hua hua hua...

May be dia nak students tau yg dia powerful dalam semua software... aku rasa itu MOTIF utama dia then the others point tu sebagai penambah perisa... ye la... nak nampak real mesti la ada perisa baru la org seronok nak dengar n percaya.

For me, biarla dia nak kata aku apa pun sebab dah memang perangai dia macam tuh... tapi tak tau la sampai bila aku boleh bertahan dengar bebenda cam gini... kang kalau aku dah meletup kang... semua lemak2 dia aku kikis... hua hua hua....

... The End

11 comments:

rnd said...

lahh uols very THE RATTTSSSS GOSSSSP jieha musti setuju ngan aku.. heheeheheheh sesuai gelaran tu utk ecah nie.. hahahahaha
yg penting aku tgh kumpul semua bukti utk KK tu yg aku juga kenali sbg Kak Bar..... baruahhhhhhhh
aku dah tahap hina sgt kat dia tu!!!!!! tk der dah versi indahnya....

rnd said...

hemmmmmmm aku sbnrnya dah cool lepas buat medical check-up nie.. pas tu semua dah ok.. bila dtg opis balik lah... ada cite lagi rupanya.... .. I letih uols... memang nk kena org tua itu......

aniza said...

Aku rasa kan...korang kena panggil dia meeting tergempar lah uols. Panggil dia pastu diskus depan2...tak baik tikam belakang ni. Nak kena skolah orang tua tu la uols..

Kalo main kutuk² belakang ni sampai bile pun tak abis la uols..sumer org serang dia serentak..kalo dia nak sakit jantung ke, darah tinggi ker, biar la smp masuk ICU sekaligus asalkan dia sedar skit korg dah tau perangai dia tu..biar insaf skit.

Sudahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!

Redhzuan Daniel said...

wah... niza emosi uolsss semuaaaaaaaaa (versi indah)

iezahnet said...

hmm... tu lah... agknyer dia nak sgt ngan jwtn A.M.A tu kot... tp tetibe jer si amad ni muncul balik... punah lah harapan dia... ader hatttiiii... wakakaka... nnt asyik "akak pening kepala lah..."... isk... ntah aper²... camne nak jd A.M.A tuh???

aniza said...

bukan emosi laaaaaa...

sekadar melontarkan pandangan..

haha! boley gitu...kelasss aku!

sweetie said...

pergghhh!!!teruk betul laa k.k tuh. mmg x profesional langsung. kalo i...i face 2 face ajer.kalo dah geram sgt i 'voice out' ajer dlm meeting,depan seme org.biar dia malu!!Wan... apa lagihh.bukak forum dlm meeting ajer.
aritu sape tgk mentor??ade amy search beb.i suka sgt uolsss..rock kapak!!

Zar said...

ishhh..ishhh..(sambil geleng kapla)....mmg dah buang tebiat org tua ni....makn menjadik-jadik pulak lepas aku kuar cosmo ekk....harus diajor tuuuu....

P ewa said...

aku dr dulu mmg x gemar dgn KK tu.. wpun aku kesian tgk masa dia makan.. tapi bila perangai dh mcm tttuuuuutttt... sape pn x leh tahan beb.. kalau aku jd kak ecah.. aku dh slow talk dgn dia... tp mmg kak ecah lg bagus dr dia kottsss... betui la tu.. tp x elok dia camtu.. ape2 pn kak ecah, sabo je lah.. kta sokong 100% ape yg k ecah wnk wat kat dia..

Anonymous said...

yuuhuu..terkejut aku membaca entry kali nih. gila menggigil aku baca sampai abis.Hebat tak hebat KK kiter tuh...buat fitnah sesuka hati ajek.Kalau korang confront pon,berubah ke die nanti??macam tak jer...kalau nak lawan mesti ada strategi kwn2...tapi aku pon tak tau camne.huahuahua... KK nak jadik cam Sharifah Aini kots...psycho! *jieha*

i - s h a h said...

aku tak kuasa dengan dia uols.... org kalau x sedar diri memang cam gitu...

hua hua hua... p'ewa kesian tgk dia makan ea... kesian memang kesian tapi perangai dia tuh mcm org tak educated...tak guna blajo sampai oversea tapi perangai cam gitu...

aku sokong jugak kat iezahnet... aku rasa dia memang nak ganti wan... pastu korang dok usik aku akan replace tempat amad.. suddenly amad buat "come back" selepas bercuti panjang... hua hua hua... (buat come back--> ala2 artist la konon)