Monday, June 13, 2005

Birthday Presents

Uols semua... thanks 4 ur wishes n presents... nak share cerita skit pasal birthday presents... bukan la i nak menunjuk-nunjuk about my birthday presents tapi juz 4 appriciation je...Antara presents yg i dapat

Teddy bear (Ida Princess n student-Normala), Kain Baju Kurung (Student-Nurhaliza), Mug (Student-Siti Fauziah), Frame bunga-bunga matahari (student Norhashima), Jam bunga-bunga matahari (Nur hazalina) n cake (students)...

Teddy Bear yang Ida Princess bagi cute sangat... ida thanks.. i really appriciate it... nanti kalau ada gambar i upload kan kan my blog....

I tengah tunggu bunga tulip uols... sapa nak bagi ekkk??? iiiii sukkaaa... hua hua hua :-)

Thanksss...

12 comments:

Bibi said...

uolss..aku tak nampak pun ur mr hup seng name..eh..dia kasi apa.. uolss tak yah lah rahsia..apa dia kasi ekkk...weolss nak tahu gak..

myishah said...

uols... present dari hupseng rahsia la uols.... ;-) huwaaaaa

seven6 said...

uols nak bonga tulips erk? Tunggu kiriman dari dot SG erk..... Tak tau lar berapa lama kena tunggu.... tapi tungggggggguuuuuuuu......!

Redhzuan Daniel said...

i nak makan ice cream perisa tulip uols!
uols belanjj weols hari tu tp uols..........

i dapat duit s'pore..hemmmmmmm

i - s h a h said...

i nakkkkk munga tulipppp.....x dapt munga tulippp dpt ice cream perisa tulip pun ok gaksssss

sweetie said...

isyh iysh...kesiannya kak ecah ku ini.sabar je lah yea. jgn nangis tau,,,mmg byk dugaan bila dah ade 'org tersayang ni'. so many things u have to study about "man".
tul tak wan?

redaniel said...

motif sweetie tanya kat i? sapa sweetie nie?

i - s h a h said...

iii dah tau siapa sweetie.... sweetie nih bukan nama sebenar... sweetie @ sweet_blood.... hua hua hua

seven6 said...

wah uols... mana nak dapat eskem perisa tulip nieh... kat s'pore ada tak....?mesti tak der kalau tak uols mesti dah rasakan....... ahaks.

seven6 said...

uols... nasib baik uols tak mengidam nak makan aiskrim perisa tulip.... kalau tak mana nak cari uols........ ke hujung dunia ler gamaknyer.....

sweetie said...

sampai hati wan...u tak ingat kat your sweetie yeee....langsung tak ingat!! langsung lagi skali!!
(versi indah Beatti)

i - s h a h said...

hua hua hua... langsung skali lagi version Bettie lah nyer... Ingat lagi ko kat Bettie ekks