Wednesday, June 08, 2005

9th June Story

Happy Buffday to me... sedey wooo... hua hua hua.. tahun nih sambut buffday kat cosmo lagi... aku ingat tahun nih dah sambut buffday kat environment baru... but still kat sini lagik... huk huk huk... anyway happy gak kat sini... dengan collegue (tak termasuk kak kentang ekkk). Happening kat sini.

Thursday 9 June umur aku meningkat la lagi setahun... :) Ada orang kata " Dun Worry it just a number" ada plak orang lain kata " Dah Tua.." apa2 pun kena la terima hakikat yang memang umur dah meningkat lagi setahun. Sesuai dengan usia sepatutnya attitude mesti selaras dengan usia (maaf la yek kalau ada yang terasa). Alhamdullilah aku hidup lagi untuk tahun nih... still bernafas lagi... huk huk huk emosi sikitttt.. and 2005 banyak memberikan somthing utk aku... yang penting aku bahagia.

3 comments:

Redhzuan Daniel said...

uols.. myols nk ucapkan slmt hari kertu klu nk versi indah bolehlah diucapkan "Selamat Hari Kerturina" hemm sesuai uols, uols sambut ngan kakak uols...suka? suka tk? suka? yg pasti weols nak cake secret receipe lahnya, kan itu dah kira resmi padi kat cnie? mengerti?

iezahnet said...

wah... ni nak kata belated tak belated... ni kire advance nih... anyway, happy bday la for tomorrow(the actual date of ur bday) eheheh

Seven6 said...

wah uols ada blog gak.... nie nak ucap HEPPY BIRTHDAY kat uols.... Semoga panjang umor, murah rezeki, dapat keja kat tempat lain pas tu boleh lah get married uols yang penting. Birthday this year mesti uols meriah banyak kan.... aper plan Hup Seng for you........ Rahsiaaaa...............